Mainos

Tyttö vanheni kahdeksan kertaa tavallista nopeammin – ei nähnyt 9-vuotispäiväänsä: "Hänen kehonsa oli heikko, mutta hänen sydämensä oli vahva"

Vanhempien mukaan harvinaiseen vanhenemissairauteen kuollut tyttö oli kaikista vastoinkäymisistä huolimatta täynnä naurua ja iloa.

Ollessaan vasta yhdeksän kuukauden ikäinen vauva Lucy Parkerille diagnosoitiin Hutchinsonin–Gilfordin syndrooma, mutaation aiheuttama tauti, jonka seurauksena tyttö vanheni kahdeksan kertaa tavallista nopeammin.

Vaikka Lucy oli sisäisesti kuin kuka tahansa pikkutyttö, jo muutaman vuoden iässä hänelle alkoi ilmaantua vanhenemisen merkkejä, kuten kaljuuntumista ja rasvakerroksen ohenemista. Pienestä pitäen Lucy joutui kamppailemaan myös monien vanhuuden vaivojen, kuten sydän- ja munuaisongelmien, näön heikkenemisen ja lihasheikkouden kanssa.

"Tulemme kaipaamaan sinua joka ikinen päivä"

Tätä harvinaista syndroomaa sairastavat elävät keskimäärin 13-vuotiaiksi, mutta tämän tytön perhe joutui kohtaamaan suuren menetyksen paljon aikaisemmin – tytön ollessa vasta kahdeksan vuoden ikäinen.

– Hänen kehonsa oli heikko, mutta hänen sydämensä oli vahva. Hänen rakkautensa elämää kohtaan ja hänen valloittava hymynsä tekivät meistä ylpeitä vanhempia, tytön äiti kirjoitti Facebookissa pian tyttärensä poismenon jälkeen.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Päivityksessään vanhemmat haluavat kiittää tytärtään kahdeksasta yhteisestä vuodesta, jotka olivat kaikesta huolimatta onnellisia. 

– Olemme kiitollisia siitä kaikesta, mitä opetit meille, halauksista, naurusta ja hymyistä, joita annoit meille. Tulemme kaipaamaan sinua joka ikinen päivä.

Kirjailija Catherine Campbell on jakanut Lucyn tarinan myös kirjaansa, ja nainen julkaisikin koskettavan päivityksen osoittaakseen surunvalittelunsa tytön vanhemmille. 

Lähde: TheSun

***

4:42

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.