Tyttö sai hurjan reaktion myrkkymuratista – some repesi nauruun

Amerikkalaistytön kiinni turvonneet silmät aiheuttivat naurunpyrskähdyksiä Twitterissä.

21-vuotias Emily Petrozza huomasi hiljattain käsivarressaan myrkkymuratin aiehuttamaa ihottumaa. Petrozza ei ollut varma, milloin tai mistä oli ihottuman saanut, mutta hän kertoi Buzzfeed-sivustolle käyneensä ystävänsä kanssa kalassa ja hoitaneensa villikissoja. Huolissaan hän ei ollut. Olihan vastaavia ihottumia ollut aiemminkin.

Eräänä iltana Petrozza huomasi kuitenkin pieniä, punaisia kyhmyjä silmissään. Herätessään seuraavana aamuna hänellä oli vaikeuksia avata silmiään. Petrozza meni tarkastelemaan peilikuvaansa kylyphuoneen peilista ja purskahti itkuun. Hänen koko naamansa oli turvonnut.

– En tunnistanut itseäni. Näin ihan vähän, mutta silmäni olivat niin turvonneet, että sattui pitää niitä auki, Petrozza kertoo.

Sisko käräytti somessa

Epätoivoisena hän lähetti tekstiviestejä kaikille tutuilleen tarkoituksenaan löytää joku, joka voisi viedä hänet päivystykseen. Lopulta hänen ystävänsä Allison Hoffman tarjoutui ajamaan hänet lääkärin pakeille. Samalla reissulla Hoffman nappasi kuvan hymyilevästä ystävästään lähettääkseen sen Petrozzan siskolle, Laurenille.

Siskon mielestä Petrozzan turvonneet silmät olivat niin hulvattoman näköiset, että hänen oli pakko jakaa kuva myös Twitter-tilillään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun sain kuvan, melkein kuolin nauruun. Mielestäni se oli hulvatonta, sisko nauraa.

Samaa mieltä oli somekansa. Twiitti on kerännyt jo kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja uudelleentwiittauksia.

Emily Petrozza itse sai tarvitsemaansa apua lääkäriltä ja voi nyt huomattavasti paremmin. Hän ei myöskään ole pahoillaan siskonsa twiittaamasta kuvasta, vaan pitää sitä itsekin hupaisana.

– On outoa, että saan yhtäkkiä niin paljon huomiota sosiaalisessa mediassa, Emily kertoi Mashable-sivustolle.

Lähteet: Buzzfeed, Mashable

Lue myös:

    Uusimmat