Tyttö palasi koulun retkeltä, mutta tätä hän ei odottanut: Pikkusisko oli vastassa lentokentällä kiusallisen kyltin kanssa

0:24

Pikkusiskon rankka vitsi sai aikaan naurua sosiaalisessa mediassa.

Yllä olevalta videolta näet hetkiä, jotka tunnistat varmasti, jos olet kasvanut sisarusten kanssa.

Alexa-niminen Twitter-käyttäjä julkaisi kuvan pikkusiskostaan. Kuvassa pikkusisko pitelee tervetulokylttiä toivottaakseen isosiskon takaisin kotiin reissultaan Costa Ricasta.

Aivan tavanomainen kyltti ei kuitenkaan ollut, ja kuvasta tulikin varsinainen hitti Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"12-vuotias siskoni teki tämän kyltin ja piteli sitä ylhäällä lentokentällä kaikkien edessä, kun kävelin alas liukuportaita koulureissuni jälkeen", Alexa tuskailee.

Sen sijaan, että pikkusisko olisi kiltisti toivottanut isosiskon takaisin koulureissulta, kyltissä hehkutetaankin siskon 90 kestänyttä raittiutta. "Tervetuloa kotiin vieroitushoidosta, ei enää neuloja, hyvästi pillerit", kyltissä ilakoidaan.

Twiitistä mieletön hitti – jakoi mielipiteet

Sanomattakin on selvää, että riemu repesi Twitterissä kuvan julkaisun jälkeen. Alexan twiitillä on jo liki 400 000 tykkästä ja kymmeniä tuhansia uudelleentwiittauksia.

Kaikkia vitsi ei kuitenkaan naurattanut. Joidenkin mielestä addiktioiden vähättely ei todellakaan ole aihe vitsailuun. Toiset taas jaksoivat nauraa, vaikka pilkka kolahtikin lähelle omaa nilkkaa.

"Addiktio ei ole mikään vitsin aihe. Se on hyvin loukkaavaa. On olemassa oikeita ihmisiä, jotka kamppailevat addiktion kanssa, eikä siitä pitäisi laskea leikkiä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Minä kamppailen addiktion kanssa ja pissasin housuun nauraessani tälle." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Minulla on addiktio, enkä loukkaantunut."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"12-vuotias siskosi ansaitsee mitalin."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Mikä tekee tästä vielä parempaa, on se, että tämä oli vanhemmillesi ok. Hiton hulvatonta."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja