Tytär pääsi opiskelemaan – äiti twerkkasi ilosta rehtorin kansliassa: "Luulin, että hän oli joutunut ongelmiin"

1:46
Videolla vinkit twerkkaukseen.

Lukiolaisen äiti sai kuulla, että hänen tyttärensä oli päässyt korkeakouluun. Nainen ilahtui niin paljon että intoutui twerkkaamaan. Episodi kuvattiin salaa videolle ja myöhemmin se on riemastuttanut monia somen käyttäjiä, kertoo muun muassa Fox News -sivusto.

Texasilaisen lukiolaisen äiti LaJuana McCree huolestui, kun rehtori kutsui hänet viime joulukuussa yllätyskäynnille. Huoli oli kuitenkin turha, sillä rehtori oli liikkeellä iloisella asialla: LaJuanan nuorin tytär Promise, 18, oli päässyt Grambling State University -korkeakouluun. Hän oli sukunsa ensimmäinen, jonka koulutus etenisi näin pitkälle.

Äiti intoutui twerkkaamaan

Äiti riemuitsi asiasta niin, että yltyi jopa twerkkaamaan kanslian ovella. Fox News -sivuston mukaan nainen ei tiennyt, että häntä oltiin kuvattu salaa tapaamisen ajan. Ilonpurkaus tallentui videolle, jonka The Grand Prairie Independent School District - koulupiiri jakoi sosiaalisessa mediassa. 

Videolla näkyy, miten LaJuana, Promise ja rehtori keskustelevat. Ensin rehtori antaa ymmärtää, että heidän on keskusteltava eräästä asiasta. LaJuana kuuntelee vakavana ja kysyy, mitä oikein tapahtui. Sitten Promise paljastaa virne naamalla, että hän pääsi collegeen. LaJuana riemastuu niin paljon, että alkaa hihkua ääneen, tuulettaa voitonmerkiksi ja lopuksi jopa twerkkaa. Video kuvattiin South Grand Prairie Early College High School -lukiossa ja julkaistiin myöhemmin Facebookissa.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Luuli tyttären joutuneen ongelmiin

– Olin valmis sotaan. Luulin, että Promise oli joutunut ongelmiin, LaJuana kertoi WXIA-TV-sivustolle.

– Hänen kasvoilleen syttyi valo. En tiennyt mitä sanoa, Promise kertoi WXIA-sivustolle.

– Kun hän kertoi asiasta, stressi katosi, LaJuana kertoo.

– Ja kyllä, minä tanssin, siis twerkkasin riemusta. Näin kuuluu reagoida siihen, että hän pääsi kouluun!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja