Tyson Fury pääsi helpolla paluuottelussaan – tanssiminen ja naureskelu aiheuttivat hämmennystä

Yhteensä 32 kuukauden ajan ottelukehästä sivussa ollut brittiläis-irlantilainen raskaansarjan nyrkkeilijä Tyson Fury otti voiton paluuottelussaan. Furyn vastustaja, albanialainen Sefer Seferi luovutti ottelun neljän erän jälkeen.

Fury aiheutti hämmennystä jo sisääntulonsa yhteydessä, sillä punnituksessa 125 kiloa painanut nyrkkeilijä saapui kehään tanssien ja naureskellen.

Ottelun aikana Manchester Arenalla nähtiin yleisössä yhteenottoja. Fury itse oli kiihdyttämässä häiriökäyttäytymistä omalla elehdinnällään, mistä häntä varoitettiin ottelun toisen erän yhteydessä.

Fury otti lopulta helpon voiton, sillä vastassa ollut Seferi ei antanut kunnon vastusta entiselle IBF-, WBA- ja WBO-liittojen mestarille.

– Aion olla parempi ensi kerralla. Aion otella parempaa vastustajaa vastaan. Olen oppinut kahden ja puolen vuoden aikana sen, että se on pitkä aika olla sivussa. Otan urani tosissani ja aion nauttia joka hetkestä, Fury sanoi paluun yhteydessä BBC:n mukaan.

Marraskuussa 2015 Vladimir Klitshkon voittanut Fury on ollut kyseisen ottelun jälkeen otsikoissa monien eri kohujen takia. Fury kärähti muun muassa dopingin käytöstä, minkä lisäksi hän on kärsinyt masennuksesta ja päihdeongelmasta. 

29-vuotiaan Furyn seuraava ottelu on vielä avoimena. Mikäli Fury haluaa päästä jälleen huipulle raskaassa sarjassa, on hänelle asettumassa vastaan WBC-liiton mestari Deontay Wilder tai IBF-, WBA- ja WBO-liittojen mestari Anthony Joshua.

Lue myös:

    Uusimmat