Tätä on kivuliasta jo katsoa – 120-kiloinen UFC-järkäle pudotti Jackass-tähden brutaalilla tavalla

UFC-vapaaottelutähti Francis Ngannou on lyönyt Jackass-tähti Ehren McGheheytä kivuliaasti arkaan paikkaan.

Ranskalais-kamerunilainen Ngannou on camoe-roolissa helmikuun alkupuolella julkaistavassa Jackass Forever -elokuvassa. Yllätyksenä tuskin tulee, että maailman kovalyöntisimmän iskun täräyttänyt mies pääsee näyttämään tunnetun hurjapäisessä porukassa kyseistä puoltaan.

Elokuvasta on julkaistu traileripätkää, jossa Ngannou täräyttää nyrkkeilyhanskat kädessään oikealla koukullaan tulisen iskun Jackass-tähti Ehren McGheheyn sukuelinten alueelle.

McGhehey putoaa iskun voimasta holtittomasti ja vinosti allaan olevalle tuolille, ja kipeää näyttää tekevän. McGhehey laittaa välittömänä reaktiona kätensä alapäänsä seudulle.

Kun tietää, miten kovaa pienempikin isku voi alakertaan sattua, jo pätkän katselu tekee niin sanotusti kipeää.

Jackassin keulakuviin kuuluva Johnny Knoxville oli sanonut McGheheylle, että hän kohtaisi kevytsarjan kaverin, joten mies yllättyi, kun vastassa olikin 120-kiloinen raskaan sarjan UFC-järkäle.

– Tuo ei ole kevytsarjaa, McGhehey heitti raivostuneen oloisena valehtelusta.

Ngannoulla on kovimman lyönnin maailmanennätys, kun hänen tuloksekseen on saatu 129 161 yksikköä. Ngannoun isku vertautuu 96 hevosvoimaan, mitä UFC:n puheenjohtaja Dana White on verrannut täydessä vauhdissa olevaan Ford Escort -autoon.

Ngannou puolusti viikonloppuna voitokkaasti UFC:n raskaan sarjan mestaruuttaan Anaheimissa. Hän kukisti UFC 270 -tapahtumassa aiemmin lyömättömän Ciryl Ganen pistetuomarien yksimielisellä päätöksellä.

Lue myös:

    Uusimmat