Mainos

Työporukan illanvieton karmea päätös: Perheenäiti löytyi kadulta raa’asti surmattuna

0:38

Poliisi tutkii vuonna 1967 syntyneen naisen henkirikosta murhana tekotavan erityisen raakuuden ja julmuuden vuoksi. Tuntemattoman tappajan epäillään hyökänneen naisen kimppuun, kun tämä oli odottamassa kyytiä kotiin Hyrylän keskustan tuntumassa.

Hyrylän keskustassa ajanut poliisipartio löysi uhrin kello viiden aikoihin aamuyöllä Hyrylän kunnantalon läheltä. Partio oli kiinnittänyt huomiota Hyryläntien ja Koskensillantien risteyksen läheisyydessä näkyneeseen hahmoon.

Uhrin epäillään kuolleen kyseisellä paikalla jo tunteja aiemmin, kertoo rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisista MTV Uutisille.

– Tapahtuma-aika haarukoituu lähemmäs kello yhtä. Uhri on poistunut läheisestä ravintolasta yksin. Tarkoitus on ollut mennä kotiin.

Poliisi ei kerro tekotavasta tarkemmin.

Keskusta oli täynnä poliiseja

MTV Uutisten tietojen mukaan uhri on vantaalainen perheenäiti, joka oli läheisessä pub Päämajassa käymässä työporukan mukana, mahdollisesti pikkujouluja viettämässä. Hän poistui ravintolasta yksin puolenyön jälkeen.

Valvontakameroilta paikannettun miehen epäillään liittyvän tekoon. Miehen henkilöllisyys ei ole poliisin tiedossa.

Poliisi pyytää miehestä havaintoja videon perusteella. Miehen kasvonpiirteet eivät ole tunnistettavissa, mutta Hyvärisen mukaan miehen voi tunnistaa kävelytyylin perusteella.

– Se on hieman poikkeava, joten toivomme että sen perusteella olisi tunnistettavissa. Olemus on ryhdikäs ja atleettinen.

Poliisin tekniset tutkimukset Hyrylän keskustassa tekopaikan läheisyydessä jatkuvat edelleen. MTV Uutisten haastatteleman tuusulalaisnaisen mukaan keskusta oli pian aamuviiden jälkeen täynnä poliiseja ja keskustan läpi kulkeva tie oli kokonaan suljettu.

– Ainakin toistakymmentä partiota. Autoni pysäytettiin ja poliisi tiedusteli minultakin, millä asialla liikun ja katsoi samalla autoni sisään taskulamppu kädessä.

Poliisi on luvannut tiedottaa asiasta lisää huomenna puolilta päivin.

Videotallenteeseen liittyviä tietoja täsmennetty klo 20.04.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.