Mainos

Työmies hiipi pikkutyttöjen makuuhuoneessa – kuvottava teko tallentui videolle: "Hän teki jotain tyttäreni alushousuille"

1:22

Kalifornialaisperhe järkyttyi nähtyään, mitä heidän tilaamansa työmies teki lasten makuuhuoneessa. Miehen iljettävä teko tallentui vauvakameralle.

Lapsiperhe kutsui työmiehen Los Angelesissa sijaitsevaan kotiinsa korjaamaan lattioita. Mies päätyi kuitenkin tekemään jotain täysin muuta. Kahden tyttölapsen makuuhuoneeseen asennettu kamera tallensi järkyttävän teon.

Katso video työmiehen hiipparoinnista pikkutyttöjen makuuhuoneessa.

Videotallenne näyttää, kuinka työmies suuntaa oitis pyykkikorille saavuttuaan kolmevuotiaan ja viisivuotiaan lapsen makuuhuoneeseen. Hän vilkuilee hermostuneesti ympärilleen kuin tarkistaakseen, ettei kukaan näe.

Mies kurkkaa pyykkikoriin. Sitten hän kurottaa kätensä vaatteiden ja alusvaatteiden sekaan.

– Olin raivoissani katsottuani videon, perheen isä Jason Cooper sanoo.

Työmies kaivoi korista lapsen alushousut ja teki niille jotain iljettävää

Perheen kolmevuotiaan tyttären pinnasänkyyn asennettu vauvakamera taltioi, kuinka työmies käy kaivelemassa pyykkikoria useita kertoja. Yhdessä vaiheessa mies ottaa pyykkikorista alushousut ja vie ne kasvoilleen.

– Hän teki jotain tyttäreni alushousuille. Hän haisteli tai nuoli niitä tai jotain iljettävää, Cooper kertoo järkyttyneenä.

Työmies palaa vielä viimeisen kerran korille. Tällä kertaa hän näyttää laittavan pyykkikorista löytämänsä tyttöjen alushousut taskuunsa. Sitten hän poistuu paikalta.

Perheen isä onnistui tavoittamaan työmiehen puhelimitse

Cooper kertoo tehneensä tapauksesta rikosilmoituksen heti videon nähtyään. Teko voi johtaa syytteisiin. Lisäksi hän tavoitteli videolla nähtyä työmiestä sähköpostitse, mutta turhaan.

Lopulta Cooper sai kyseisen miehen kiinni puhelimitse ja kertoi tälle tallenteesta. Cooper kuvailee työmiehen henkäisseen kuultuaan, että kamera oli tallentanut hänen tekonsa.

– En antanut hänelle suunvuoroa, koska en halunnut kuulla, mitä hänellä oli sanottavanaan. Hän tiesi, mitä oli tehnyt ja tiesi, että minulla oli video teosta. Haluan varmistaa, ettei hän voi tehdä tätä toiselle perheelle ja toiselle viisi- tai kolmevuotiaalle, Cooper toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.