Sokkiloppu: Arsenal pullahti viime hetken maalilla ulos eurokentiltä!

Olympiakos taisteli dramaattisten vaiheiden jälkeen jatkoon jalkapallon Eurooppa-liigan pudotuspelien avauskierroksella Arsenalia vastaan. Ottelupari päättyi tasalukemiin 2–2, mutta Olympiakoksen pelit jatkuvat vierasmaalisäännön turvin.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Arsenal oli voittanut avausosaottelun 1–0. Olympiakos pakotti kuitenkin lontoolaiset jatkoajalle, kun toisen osaottelun varsinainen peliaika päättyi kreikkalaisvieraiden 1–0-voittoon.

Toisen osan varsinaisen peliajan ainoassa maalissa Mathieu Valbuena antoi 53. minuutilla kulmapotkun, ja Pape Abou Cisse puski pallon sisään Olympiakos-joukkuekaverien juostua Arsenal-puolustuksen vipuun.

Jatkoajalla Arsenal oli jo vahvoilla, kun Pierre-Emerick Aubameyang täräytti pallon 113. minuutilla häikäisevällä sivusaksipotkulla verkon perukoille.

120. minuutilla lontoolaisten taivas kuitenkin synkkeni, kun Olympiakoksen Youseff El Arabi kiitti Georgios Masourasin keskityksestä viimeistelemällä maalin.

Arsenalin Aubameyangille tarjoutui vielä tuhannen taalan paikka. Hän pääsi viime hetkellä ampumaan aivan lähietäisyydeltä, mutta tuhri pallon ohi maalin. Olympiakos eteni näin jatkoon tasalukemissa vierasmaalisäännön perusteella.

Manchester United hurvitteli

Manchester United rallatteli jatkoon lyötyään Club Brüggen yhteismaalein 6–1. Toinen osaottelu päättyi manchesterilaisten 5–0-kotivoittoon.

Toisen osaottelun käänteentekevä hetki nähtiin 23. minuutilla, kun Brügge-puolustaja Simon Deli heittäytyi rangaistusalueella Unitedin Daniel Jamesin laukauksen tielle ja torjui sen kädellään. Deli ajettiin ulos, United sai rangaistuspotkun ja Bruno Fernandes pisti sen alakulmaan.

Vajaalla pelanneen Brüggen tilanne kävi tukalammaksi. United liiti lopulta murskavoittoon, kun Odion Ighalo ja Scott McTominay osuivat avausjaksolla kerran ja Fred toisella jaksolla kahdesti.

Juan Matan syötöstä lähietäisyydeltä maalanneelle Ighalolle osuma oli ensimmäinen Manchester Unitedin paidassa. 30-vuotias Ighalo siirtyi vasta hiljattain manchesterilaisten riveihin kiinalaisseura Shanghai Shenhuasta. Nigerialaishyökkääjä oli pelannut Unitedissa tätä ennen kaksi Valioliiga-ottelua.

Juttua päivitetty klo 0.38 Arsenal–Olympiakos-ottelun päätyttyä.