Mainos

Tylsää? Näin aktivoit mielikuvitustasi!

Tee päivistäsi mielenkiintoisempia mielikuvituksen avulla!

Ota mielikuvitus haltuusi, ja muuta tylsä arkipäivä leikkikentäksesi. Wikihow.com neuvoo niksit.

Tavanomaisia kikkoja

Kun heräät viikonloppuaamuna, tee heti jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Jos et tavallisesti käy pyörälenkillä, tee niin: voit myös käyttää aikaasi hyödyksi pyöräilemällä esimerkiksi eläinsuojeluyhdistykseen auttamaan. Arkiaamuina syö erikoisia asioita aamupalaksi tai pukeudu teemavärien mukaan. Voit myös yrittää tehdä aamuaskareesi pelkästään vasemmalla kädellä: tähän tosin tuhraantuu melkoisesti aikaa, joten älä myöhästy!

Uudelleenjärjestä huoneesi. Aivosi aktivoituvat, kun niiden täytyy tottua uuteen järjestykseen.

Pidä päivittäin ainakin yksi kymmenen minuutin tauko, jolloin menet ulos istumaan ja katselemaan ihmisiä. Kuvittele, millaisia katsomasi ihmiset ovat: miksi he ovat täällä tänään, millainen heidän elämäntarinansa on. Voit myös nimetä heidät. Tarinankertojan kykysi lisääntyvät huimasti.

Katsele pilviä. Etsi niistä tunnistettavia muotoja. Piirrä tai valokuvaa näkemäsi.

Superluovia harjoituksia

Sovi ystäväsi kanssa, ettette saa kommunikoida puhumalla. Kommunikoikaa äänin, piirroksin ja elein. Liioittele kehonkieltäsi. Joudut todella käyttämään mielikuvitustasi ilmaistessasi itseäsi! Mitä kauemmin harjoitus jatkuu, sitä hauskemmaksi se muuttuu.

Teeskentele, että olet salainen agentti tai muukalainen ulkoavaruudesta. Miten sulaudut yhteiskuntaamme? Käyttäydy kuten et tietäisi maailman menosta mitään, ja kaikki esineetkin olisivat aivan tuntemattomia. Tutustu esineisiin uudelleen.

Kuvittele, että sinulla on supervoimia, joita et saa paljastaa muille. Kuvittele voimasi yksityiskohtaisesti: mitä se tekee ja miten? Missä käyttäisit voimiasi? Suunnittele huimia strategioita, joilla piilotat voimasi muilta.

Pyydä äidiltäsi lakana tai vaate, jota tämä ei enää käytä. Roiski sille maalia tai luo huimia taideteoksia spraymaalilla. Paisko maalia vapautuneesti, miettimättä mitä teet. Käytä hyväksi luovaa hulluuttasi!

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Lähde: Wikihow.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.