Tykkien avioerossa yllätyskäänne: Petri Tykkä perui avioerohakemuksen

Karita Tykän matka kauneuskilpailuista nykyhetkeen 11:01
Katso myös: Karita Tykkä kertoo nuoruudestaan mallimaailmassa ja joutumisestaan hengityskoneeseen 18 vuotta sitten.

Län­si-Uu­den­maan kä­rä­jä­oi­keu­desta kerrotaan MTV Uutisille, että Petri Tykkä perui avioerohakemuksensa 28. syyskuuta.

Hyvinvointivalmentaja Karita Tykän puoliso Petri Tykkä  kirjoitti perjantaina 22. syyskuuta Facebook-tililleen jakamassaan päivityksessä hänen ja Karitan eron olevan "nyt virallinen, ja puolen vuoden päästä lopullinen".

Nyt Petri on kuitenkin perunut 22. syyskuuta Län­si-Uu­den­maan kä­rä­jä­oi­keu­teen jättämänsä avioerohakemuksen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Län­si-Uu­den­maan kä­rä­jä­oi­keu­desta kerrotaan MTV Uutisille, että Petri perui avioerohakemuksensa 28. syyskuuta. Asiasta tehtiin sillensäjättöpäätös 29. syyskuuta, eli asian käsittely jää käräjäoikeudessa sillensä.

Petri Tykkä vihjasi 31. elokuuta Facebookiin jakamassaan julkaisussa, että pariskunnan 15 vuoden avioliitto olisi ohi. Tuolloin hän kirjoitti aikovansa hakea avioeroa vaimostaan tämän väitetyn uskottomuuden seurauksena. Myöhemmin Petri ilmoitti poistaneensa julkaisun sen saaman suuren näkyvyyden vuoksi.

Karita kommentoi parin suhteen ympärillä velloneita erohuhuja Instagramissa 1. syyskuuta. 

– Kuten ehkä olet huomannut, parisuhde-elämäni on ollut tänään isosti otsikoissa, perheessämme on menossa iso kriisitilanne. En tule aiheeseen liittyen kuitenkaan kommentoimaan sen enempää, sillä toivoisin rauhaa käsitellä asioita täysin yksityisesti, pois julkisuudesta, hän kirjoitti tuolloin.

Tykät viettivät 9. elokuuta 15-vuotishääpäiväänsä.

Lue myös:

    Uusimmat