Twitter ei toistaiseksi ole tarjonnut selitystä viime yön hakkeroinnille, hyökkäystä ei todennäköisesti tehty käyttäjien salasanoja varastamalla

Vähintään kymmenien tunnettujen ihmisten Twitter-tileihin vaikuttanutta hyökkäystä ei todennäköisesti tehty käyttäjien salasanoja varastamalla, arvioi Stanfordin yliopiston Internet Observatory -ohjelman johtaja Alex Stamos New York Timesille.

Kyberturvallisuuden asiantuntijan mukaan on todennäköisempää, että hyökkäyksessä päästiin käsiksi salausavaimiin palvelun sisällä.

Twitter ei toistaiseksi ole tarjonnut selitystä hyökkäykselle. Palvelu kertoo kuitenkin rajoittaneensa pääsyä sisäisiin järjestelmiinsä sillä aikaa, kun se selvittää tapahtunutta.

Hyökkäyksen kohteena olleet tilit on Twitterin mukaan suljettu ja ne avataan vasta, kun sen katsotaan olevan turvallista.

Viestipalvelu Twitterissä paljastui laaja hakkerointi puolilta öin Suomen aikaa. Hyökkäys vaikutti kymmenien tunnettujen ihmisten ja yritysten tileihin, kertoo muun muassa uutiskanava CNN.

Lue myös:

    Uusimmat