Tv-kuuluttaja Maria Jungner joutui leikkaukseen liukastuttuaan jäisellä autotiellä – kiittää kahta nuorta tyttöä huolenpidosta

Maria Jungnerilla on edessä pitkä toipuminen. 

Tiellä liukastunut Ylen televisiokuuluttaja Maria Jungner joutui sairaalaan. Jungner oli juuri palaamassa koiriensa kanssa metsälenkiltä, kun kaatui ylittäessään jäistä autotietä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Jungner kiittelee vuolaasti häntä auttaneita ohikulkijoita.

– Tuhannet kiitokset kaikille niille ohikulkoille, jotka pysähtyivät auttamaan ja odottamaan ambulanssia. Erityisesti kaksi nuorta tyttöä tekivät huolenpidollaan vaikutuksen. Nyt täytyy vain kärsivällisesti levätä ja toipua, Jungner viestittää MTV Uutisille Jorvin kirurgiselta osastolta.

– Yritetään parhaamme olla kuormittamatta sairaanhoitohenkilökuntaa keskellä korona-epidemiaa. Vahingoilta ei tietenkään voi aina välttyä, vaikka kuinka yrittäisi. Ollaan varovaisia ja pidetään huolta toisistamme.

Olkapään satuttanut Jungner joutui leikkaukseen, joka kesti peräti neljä tuntia.

– Se meni hyvin. Töölön huippuammattikirurgit asialla, eli toivotaan, että saadaan vielä tästä ihan toimiva käsi. 

Jungner ei vielä tiedä, kuinka pitkään hän on sairauslomalla.

– Ilmeisesti pitkä toipuminen tästä tulee, hän viestittää. 

– Nyt täytyy vain kärsivällisesti jaksaa levätä ja toipua. 

Jungner kertoi keväällä löytäneensä vierelleen uuden rakkauden. Pariskunta tapasi toisensa Ranskan pääkaupungissa Pariisissa.

Jungner on ollut aiemmin kihloissa valokuvaaja Andreas Janetin kanssa. Jungner oli naimisissa vuodesta 2007 vuoteen 2013 Mikael Jungnerin kanssa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja