Tuure Boeliuksen Ferrari nielee 20 litraa satasella – "Monella vanhemmalla miehellä on leuka tippunut rintaan, kun näkevät mut ratissa punaisessa lateksiasussa"

Päät kääntyvät, kun Tuure Boeliuksen tulipunainen kesä-Ferrari ärjyy Helsingin kaduilla. Ja varsinkin vanhempien miesten leuat loksahtelevat, kun ratin takaa paljastuu punaiseen lateksiasuun sonnustautunut tubettaja leimuavine rakennekynsineen.

– Kesäferrari on oikein kiva kaara. Se aiheuttaa paljon huomiota, kun ajelee Helsingissä, ihmiset kääntyvät jo kaukaa katsomaan, mikä tämä ääni on.

– Kun pysähtyy liikennevaloihin, monelle on ollut yllätys, kun he näkevät, kuka on ratissa. Monella on ollut monttu auki, sitten kun he näkevät, että mä olen siellä mun rakennekynsien kanssa vaaleanpunaisissa vaatteissa tai punaisessa lateksiasussa. On monella leuka tippunut rintaan, Boelius nauraa.

Ferrarilla Mäkkärin autokaistalle

Tubettaja sanoo, että Ferrarilla on kiva säväyttää.

– Välillä pitää vähän ekstrailla. Esimerkiksi mä kävin Ferrarin kanssa McDonaldsin autoluukulla ja se oli musta ihan hirvittävän hauskaa. 


– Mutta kyllä tossa on myös sen tajunnut, että ei se ole ehkä kaikkein kätevin kaupunkiauto. 

Ferrari päitsi ärhentelee myös myös nielee bensaa.

– Ihan varmasti en tiedä, mutta paljon sitä menee. Ihan varmasti yli 20 litraa satasella.

Mitä autoa sinun tekisi ensi kesänä mieli testailla?

– Ehkä joku Lamborghini olis aika kiva.

– Tai sitten sähköauto Tesla olis aika hyvä. Olin Reino Nordinin Teslan kyydissä joskus viime kesänä ja se oli kyllä kiva.

 

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat