Tuure Boeliuksen ensimmäinen poikaystävä ilmestyy hakemaan tavaroitaan Iholla-sarjan kuvausten aikana – "En ole puhunut siitä julkisuudessa"

2:54
Tuure Boelius esitteli MTV Uutisille uutta upeaa Mercedes-Benz-merkkistä avoautoaan

Tuure Boelius kertoo yllättyneensä itsekin avoimuudestaan Iholla-sarjassa. 

YouTubettajana aikoinaan kuuluisuuteen noussut, nykyisin myös laulajana tunnettu Tuure Boelius nähdään keskiviikkona (13.1.) alkavassa Iholla-sarjassa, jossa neljä julkisuudesta tuttua henkilöä avaa elämänsä kameralle päiväkirjan muodossa. 

Boeliuksen lisäksi sarjassa nähdään Sara Sieppi, Martina Aitolehti ja Leo Stillman

Boelius kertoi ohjelman Instagram Live -tapahtumassa, että pian alkujännityksen jälkeen kameralle puhumisesta tuli arkipäivää ja se lähes kasvoi käteen kiinni. 

Boelius alkoi kuvata heinäkuussa ja kameralle on tallentunut kolme kuukautta hänen elämästään. 

Boelius oli alaikäinen, kun hän nousi julkisuutteen. Hän muisteli IG-livessä, että joutuu kelaamaan elämäänsä varhaisiin teinivuosiin, jos muistelee aikaa ennen "julkkishärdelliä".

– Luulen, että olisin silti sama ihminen, vaikken olisikaan julkisuudessa. Kyllä julkisuus on kuitenkin vaikuttanut elämääni. On joutunut rakentamaan itselleen kuoren, sellaisen, jota ei julkisuudessa olevan ihmisen tarvitse rakentaa, Boelius pohtii.

Boelius kertoo olevansa ohjelmassa harvinaisen avoin, eikä piilotellut itsestään asioita, mitä hän tekee normaalisti julkisuudessa. 

– Kun olen noita jaksoja nähnyt, niin olen yllättänyt itseni avoimuudella. 

– Siellä on lähtötilanteena sellainen, kun mun ensimmäinen poikaystävä tuli hakemaan kamojaan mun luota. Meidän juttumme oli done.  En mä ole siitä puhunut ikinä julkisuudessa, Boelius paljastaa. 

Iholla uusi kausi alkaa keskiviikkona 13. tammikuuta discovery+ -palvelussa, jolloin julkaistaan kolme ensimmäistä jaksoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja