Mainos

Tutkijoiden villi väite: Naiset tuntevat vetoa toisiin naisiin siksi, että se kiihottaa miehiä

Joukko Nicosian yliopiston tutkijoita on päätellyt heteroita haastattelemalla, että ”lesbouden” taustalla olisi naisten tarve olla miehille mieliksi.

Kyproslaisyliopiston tutkijat ovat halunneet selvittää syyn naisten välisen homoseksuaalisuuden eli lesbouden taustalla. Sangen kiistanalaisen päätelmän mukaan lesbous kumpuaisi siitä, miten ajatus naisten välisestä rakkaudesta innostaa miehiä.

– Huomattavan iso osa miehistä pitää naisista, jotka pitävät myös naisista ja se saattaa olla syynä homoseksuaalisten tunteiden yleisyyteen naisten parissa, johtava tutkija Menelaos Apostolou kertoi Pink Newsille.

Homotutkimusta varten haastateltiin heteroita

Vähintäänkin hieman arveluttavan tutkimuksesta tekee se, että tutkijat ovat haastatelleet sitä varten yli 1500 pelkästään heteroseksuaaleiksi itsensä ilmoittanutta henkilöä. Vastanneista miehistä 34,4 prosenttia sanoi tutkijoiden mukaan viehättyvän naisista, jotka pitävät ensisijaisesti miehistä, mutta viehättyvät myös naisista.

Tutkijat ovatkin päätelleet vastauksista, että yksi syy edelliseen voisi olla kilpailun väheneminen. Jos nainen ajautuu harrastamaan suhteen ulkopuolista seksiä, on parempi, että sivusuhde on kahden naisen välinen. Tällöin mies on todennäköisemmin potentiaalisen lapsen isä.

Tutkimus on tyrmätty laajalti. Sitä on moitittu köykäisistä päätelmistä ja mutkien oikomisesta – esimerkiksi sen ohittamisesta, että pornoteollisuuden luoma kuva lesboista saattaa hyvinkin vaikuttaa heteromiesten vastauksiin.

Lähde: Metro, Pink News

***

7:40

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja