Turku tempaisee presidentti Niinistön syntymäpäivän kunniaksi

Turku tarjoaa maksuttoman sisäänpääsyn liikuntapaikoille sunnuntaina 27. elokuuta presidentti Sauli Niinistön syntymäpäivän kunniaksi.

Sauli Niinistö täyttää 75 vuotta torstaina 24. elokuuta. Hän on haastanut syntymäpäiväviikollaan suomalaisia liikkumaan.

Turun kaupunki onnittelee liikunnallisen elämäntavan puolesta puhuvaa presidenttiä ja kertoo tiedotteessaan osallistuvansa liikuntahaasteeseen tarjoamalla yleisölle maksuttoman sisäänpääsyn sunnuntaina 27. elokuuta.

Sunnuntaina pääsee Turussa ilmaiseksi muun muassa Samppalinnan maauimalaan ja Varissuon jäähallin kuntosalille.

Lisäksi Turku haastaa kaikki turkulaiset ja Turun urheiluseurat sekä Salon, Porin, Vaasan, Oulun ja Rauman kaupungit osallistumaan tähän liikuntahaasteeseen.

Turku tekee töitä liikunnan puolesta ”hartiavoimin”

Kaikkia turkulaisia kannustetaan liikkumaan ja osallistumaan presidentin liikuntahaasteeseen myös sosiaalisessa mediassa hashtagilla #liikkumishaaste.

– Kaupunkilaisten liikuttaminen on haluttu nostaa yhdeksi valtuustokauden kärkiteemaksi. Tärkeintä on tehdä liikkeestä arkeen soljahtava tapa ja auttaa jokaista löytämään liikkumisen ilo. Liikkumisen pitää olla helppo arjen valinta kaikille. Tämän eteen Turussa tehdään hartiavoimin töitä, Turun kaupungin pormestari Minna Arve kertoo tiedotteessa.

Kouluihin halutaan tunti liikuntaa päivässä ratkomaan lasten liikkumattomuutta 3:41
Katso myös: Kouluihin halutaan tunti liikuntaa päivässä ratkomaan lasten liikkumattomuutta

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat