Tupakoiva lapsi aiheutti paheksuntaa, kunnes totuus selvisi – uskoisitko 36-vuotiaaksi perheenisäksi?

Pysyvästi eroon tupakasta 13:18
Videolla keskustelua tupakoinnin lopettamisesta.

Järkytys nuoren pojan tupakoinnista vaihtui hilpeyteen, kun "pojan" todellinen henkilöllisyys paljastui.

Turkkilainen jalkapallofani sai runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa poltettuaan jalkapallokatsomossa tupakkaa. Tupakanpoltto sinänsä ei huomiota herättänyt, vaan polttajan liiankin nuorekas ulkonäkö, uutisoivat muun muassa The Sun ja Talksport.

Haastatteluvideo, jossa polttava "poika" vilahtaa, lähti leviämään sosiaalisessa mediassa, kun lapselta näyttävän tupakoijan henkilöllisyyttä yritettiin selvittää.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Todellisuus huvittaa

Nikola-nimisen käyttäjän twiitillä on jo kymmeniä tuhansia tykkäyksiä, videolla itsellään miljoonia katselukertoja. Tuhannet ihmiset ovat jakaneet videota eteenpäin.

Moni oli ymmärrettävistä syistä tuohtunut ajatellessaan, että noin 10-vuotiaan pojan annettiin polttaa katsomossa vierellään samanikäiseltä näyttävä lapsi.

Todellisuus on kuitenkin yllättänyt monet ja tehnyt siitä uutisen Turkin ulkopuolellakin. Muiden muassa amerikkalainen LADBible, brittisivusto Metro sekä uusiseelantilanen Nzherald kertovat, että polttava "poika" on todellisuudessa 36-vuotias isä ja Bursaspor-joukkueen suuri kannattaja. Katsomossa hänen vieressään istuva poika on hänen omansa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yllättävä ja huojentava tieto perustuu sivustojen mukaan yli 160 000 seuraajaa omaavan, jalkapallofaneille suunnatun Yüreğini Koy Ortayan Instagram-tilin kertomiin tietoihin.

Miestä on verrattu muun muassa alati nuorenevaan Benjamin Buttoniin. Hänen on myös epäilty juoneen kaiken veden nuoruudenlähteestä.

Miehelle saattaa silti seurata ongelmia some-huomiosta, sillä polttaminen julkisilla paikoilla on Turkissa laitonta.

Lähteet: LADBible, MetroNzheraldThe Sun ja Talksport.

Lue myös:

    Uusimmat