Tuottaja paljastaa: Näin American Horror Storyn kaudet liittyvät toisiinsa

Kauhusarjan faneille on luvassa todellista herkkua, kun sarjassa yhdistyvät eri tuotantokausien tarinat. Varo juonipaljastuksia!

Subilla seurataan American Horror Storyn noitien maailmaan uppoutuvaa kolmatta tuotantokautta. Yhdysvalloissa kuitenkin valmistellaan jo viidettä kautta.

Sarjan jokaisella kaudella ovat seikkailleet eri hahmot, mutta uuden kauden linkeistä edellisiin kausiin on spekuloitu jo pitkään. Nyt sarjan tuottaja Ryan Murphy paljastaa, minkälaisia yhteyksiä tulevassa Hotel-nimisessä kaudessa on sarjan ensimmäiseen kauteen.

– Menemme Murha-taloon yhdessä jaksossa, Murphy kiusoittelee, viitaten sarjan ensimmäisen tuotantokauden nimeen Murder House.

Miljöön lisäksi myös Marcy (näyttelijä Christine Estabrook), rasittava kiinteistönvälittäjä, joka myi Harmonsin perheelle kirotun talon, nähdään sarjan tulevalla kaudella. Hän esiintyy hirvittävän hotelli Cortezin kiinteistönvälittäjänä.  

Murphy paljasti jo viime lokakuussa, että kaikki sarjan tuotantokaudet ovat jollain tavalla yhteydessä toisiinsa.

– Olemme vasta avaamassa sitä, millä tavalla kaudet linkittyvät toisiinsa. Vihjeitä on jo ollut jokaisella kaudella, mutta nyt alamme kertoa, kuinka erilaiset maailmat yhdistyvät, Murphy maalailee.

Seuraavaa kautta odotellessa salaliittoteoriat pyörivät jo villinä. Kuka Marcy oikeastaan on ja miksi kukaan enää palkkaisi hänet? 

Palkitun sarjan uudella kaudella nähdään myös todellisia supertähtiä, kun rooleissa esiintyvät muun muassa huippumalli Naomi Campbell ja laulaja Lady Gaga

American Horror Story Subilla tiistaisin klo 23

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja