Tuoreimmat syytteet ovat ajaneet Jari Sillanpään talouden ahtaalle – joutuu myymään asuntojaan: "Onhan se tullut tiukemmaksi"

17:34
Jari Sillanpää tänään oikeudessaJari Sillanpää tänään oikeudessa – laulajalle luetaan syytteet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä – seuraa suoraa lähetystä

Jari Sillanpää kertoi Helsingin käräjäoikeudessa toimittajille, että tuoreet syytteet ovat vaikuttaneet merkittävästi hänen taloustilanteeseensa. 

Muusikko Jari Sillanpää saapui keskiviikkona 26. helmikuuta Helsingin käräjäoikeuteen, jossa hänelle luetaan syytteet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. 

Sillanpää kertoi paikalla olleille toimittajille, että tuoreet syytteet ovat vaikuttaneet hänen elantoonsa hyvin merkittävästi. 

– Onhan se tullut tiukemmaksi, pakko miettiä koko ajan mitä tekee. 

Muusikko kertoo, että hän on aikeissa myydä muutaman asunnoistaan. Tällä hetkellä hänen Thaimaan asuntonsa ja yksi Suomen asunnoista ovat myynnissä. 

– Tällä hetkellä on ollut vähän vaikeaa, mikään ei oikein liiku.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.