Tuomiotaan suorittava Bill Cosby hämmentää somessa – käyttää vanhaa lempinimeään

Seksuaalirikoksista tuomittu Bill Cosby julkaisi Twitterissä erikoisen viestin kalterien takaa.

Yhdysvaltalainen koomikko Bill Cosby tuomittiin vuonna 2018 syylliseksi seksuaalirikoksiin, jotka kohdistuivat koripallovalmentaja Andrea Constandiin. Rangaistukseksi määrättiin 3-10 vuotta vankeutta, jota Cosby suorittaa parasta aikaa.

Cosby on ollut aktiivinen sosiaalisessa mediassa myös telkien takana. Cosby jakoi Twitter-tilillään tekstin, jonka yhteydessä hän ylistää isänpäivää. Tekstin oheen Cosby oli myös lisännyt linkin Instagramiin, jonne oli lisätty vanha video.

– Hei, hei, hei, täällä Amerikan isä. Tiedän että on myöhä, mutta kaikille isille.. On kunnia tulla kutsutuksi isäksi, joten tehdään tänään uusi vala täyttääksemme tarkoituksemme – vahvistaaksemme perheitämme ja yhteisöjämme, Cosby kirjoittaa. American Dad, eli Amerikan isä on Cosbysta aiemmin käytetty lempinimi.

 Videon ohelle on lisätty hashtageja, joista yhdessä hän tituleeraa itsensä "Amerikan suosikki-isäksi".

Andrea Constand ei ole Cosbyn ainoa uhri. Yli 50 naista on syyttänyt häntä eri seksuaalirikoksista. Suurin osa rikoksista on vanhentuneita, eikä Cosbya siksi voida enää syyttää niistä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja