NYT: Bill Cosbya herjauksesta syyttäneet naiset sopuun vakuutusyhtiön kanssa – salaa vankilassa istuvalta Cosbylta

0:49
Yläosaton aktivisti ryntäsi päin Bill Cosbya – paljastui entiseksi Cosby Show -näyttelijäksi

Yhdysvalloissa joukko Bill Cosbya herjauksesta syyttäneitä naisia on päässyt asiassa sopuun Cosbyn vakuutusyhtiön kanssa, uutisoi New York Times.

Seitsemän naista oli haastanut Cosbyn oikeuteen, koska tämän edustajat olivat syyttäneet naisten valehtelevan. Naisten mukaan Cosby oli ahdistellut heitä seksuaalisesti.

Naisten edustaja vahvisti sopimuksen syntymisen mutta ei kertonut yksityiskohtia. Cosbyn edustaja puolestaan tähdensi, että vakuutusyhtiö sopi asiasta Cosbyn tietämättä eikä Cosby maksa mitään kenellekään. Cosby sanoo olevansa syytön.

Tuomarin on New York Timesin mukaan vielä vahvistettava sopimus.

Cosby itse on vankilassa, missä hän kärsii 3–10 vuoden vankeustuomiota. Häntä syytettiin oikeudenkäynnissä naisen huumaamisesta ja seksuaalisesta ahdistelusta vuonna 2004.

Kymmenet naiset ovat kertoneet julkisuudessa, että Cosby oli huumannut ja ahdistellut heitä. Useimmat ahdistelutapaukset ehtivät vanhentua ennen kuin ne päätyivät oikeuteen asti.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja