Tuomas Virkkunen tylytti maajoukkuemiestä – pelaaja näytti kohta mistä tuulee

0:43
PAOKin Dimitrios Pelkasin rangaistuspotku jäi suutariksi.

Kreikkalaisseura PAOKin Dimitrios Pelkasille ei sanontaa mukaillen maistunut, kun hän ampui rangaistuspotkua venäläisen Krasnodarin vieraana jalkapallon Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen avausottelussa. Pelkas kuittasi kuitenkin epäonnistumisensa osumallaan myöhemmin pelin ensimmäisellä puoliajalla.

PAOK sai pilkun jo ottelun ensiminuuteilla, kun Krasnodarin brasilialaispuolustaja Kaio Pantaleão pelasi käsi levällään ja Krasnodarin Stefan Schwabin laukaus osui siihen rangaistusalueen sisällä. 

Kaiolle jaettiin käsivirheestään keltainen kortti, mutta Dimitrios Pelkasin ampuma rangaistuspotku jäi suutariksi. Kreikan maajoukkueestakin tutun keskikenttäpelaajan matala laukaus suuntautui keskelle maalia suoraan päin Krasnodar-maalivahti Matvei Safonovia.

– Se on kyllä aika surkea rankkari tähän kohtaan, C Moren selostaja Tuomas Virkkunen tylytti.

Pelkasin kuitti tuli kuitenkin 32 minuutin kohdalla, kun Andrija Zivkovic pelasi pallon maalin eteen ja Pelkas jatkoi sen taidokkaasti ulkoterällä maaliin.

1:12
Dimitrios Pelkasin maali oli näyttävä.

Vain muutamia minuutteja myöhemmin nähtiin Krasnodarin 1–1-tasoitus. PAOKin Dimitris Giannoulisin kamppi rangaistusalueella kostautui, kun Krasnodar sai pilkun ja Viktor Claesson chippasi sen keskelle maalia.

Tauolle siirryttiin näissä 1–1-lukemissa.

Maccabi Tel Aviv johdossa

Tänään pelataan myös ottelut Slavia Praha – Midtjylland ja Maccabi Tel Aviv – Red Bull Salzburg. Prahassa pelattava ottelu on tauolla tilanteessa 0–0, kun taas Maccabi Tel Aviv johtaa Salzburgia Dan Bitonin rangaistusalueen rajalta nostamalla laukauksella 1–0.

Mestarien liigan viimeinen karsintakierros pelataan perinteiseen tapaan kaksiosaisena. Myös keskiviikkona tahkotaan kolme ottelua, ja toiset osaottelut ovat ohjelmassa ensi viikolla.

C Moren jalkapallolähetykset tällä viikolla

22.9. klo 21.45

Krasnodar - PAOK, C More Sport 1

22.9. klo 21.45

Slavia Praha - Midtjylland, C More Sport 2

22.9. klo 21.45

Maccabi Tel Aviv - Salzburg, cmore.fi

23.9. klo 21.45

Olympiakos - Omonia, C More Sport 1

23.9. klo 21.45

Gent - Dynamo Kiova, C More Sport 2

23.9. klo 21.45

Molde - Ferencvaros, cmore.fi

24.9. klo 21.00

UEFA Super Cup

Bayern München - Sevilla, C More Sport 1 / Sub

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja