Melkoinen euro-osuma! Napoli-tähti jysäytti puolisaksarin häkkiin

Arkadiusz Milik iski Napolin komealla tavalla 1–0-vierasjohtoon Red Bull Salzburgia vastaan jalkapallon Eurooppa-liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa.

Mario Rui ja Piotr Zielinski syöttelivät näyttävästi Ruin pallonriiston jälkeen vasemmalla kaistalla. Rui jatkoi pallon maalille, jossa se pomppi villisti Salzburg-puolustajien jaloissa ja maalivahti Alexander Walken hyppysissä. Peliväline päätyi lopulta Milikin kohdalle maalin oikealle kulmalle, ja puolalaistähti täräytti sen puolittaisella saksipotkulla häkkiin, kun käynnissä oli ottelun 14. minuutti.

Salzburgin Munas Dabbur iski pelin 25. minuutilla 1–1-tasalukemiin. Salzburg voitti ottelun lopulta lukemin 3–1, mutta Napoli eteni jatkoon. Kahden ottelun yhteismaalit kirjattiin italialaisseuran eduksi lukemin 4–3.