Tuomas Enbuske veti televisiossa alkuvuoden puhutuimman tv-haastattelun – kommentoi nyt suoran lähetyksen tapahtumia: "Ainakin hän oli rehellinen"

Jari Sillanpään kohuhaastattelun eilisessä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa vetänyt Tuomas Enbuske pitää hienona, että laulaja saapui kertomaan vaikeista asioista suoraan televisiolähetykseen.

Sillanpää kommentoi lähetyksessä uusinta metamfetamiinikäryään ja huumeiden käyttöään. Laulaja myös myönsi olevansa narkomaani ja pahoitteli viime syksyistä rattijuopumustaan.

Tuomas Enbuske pitää Sillanpään avoimuutta ihailtavana.

– Minusta oli hienoa, että hän suostui haastatteluun. Hienoa oli myös se, ettei hän asettanut ehtoja asioista, joista ei saisi haastattelussa kysyä, Enbuske sanoo.

– Näinä aikoina, kun kaikki antavat viestintätoimistojen suunnittelemia lausuntoja, hän ainakin oli rehellinen.

Enbuske kertoo puhuneensa Sillanpään kanssa vielä haastattelun jälkeen mainostauolla. Myös laulaja oli Enbusken arvion mukaan tyytyväinen haastatteluun.

– Hän oli itsekin hyvillä fiiliksillä.

Katso Jari Sillanpään haastattelu kokonaisuudessaan artikkelin yläosassa.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla ja Katsomossa torstaisin 22. maaliskuuta kello 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa jälkikäteen myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja