Tuomari varoittaa Madonnaa: Älä hukkaa poikasi lapsuutta huoltajuuskiistaan

Laulajatähti Madonnan ja Guy Ritchien huoltajuuskiista Rocco-pojasta on saanut massiiviset mittasuhteet.

Eilen maanantaina Lontoossa tuomari Alistair McDonald päätti, että Madonna voi hylätä nostamansa kanteet Iso-Britanniassa. Madonna nosti kanteet maaliskuun alussa, mutta pyysi pian niiden hylkäämistä, jotta hän voisi keskittyä Yhdysvalloissa käynnissä olevaan oikeudenkäyntiin. 

Tuomari ei ottanut kantaa siihen, pitäisikö 15-vuotiaan Roccon palata äitinsä luokse New Yorkiin. Hän kuitenkin palautti Roccolle tämän passin, jotta hän voi halutessaan vierailla äitinsä luona pääsiäisloman aikana.

McDonald varoitti Madonnaa ja Guy Ritchietä huoltajuuskiistan pitkittämisestä.

– Kesä ei jatku ikuisesti. Pojasta tulee nopeasti mies. Olisi suuri tragedia Roccolle, jos hänen lapsuutensa viimeiset päivän kuluisivat kiistellessä, McDonald kirjoitti päätöksensä yhteydessä.

– Olisi vanhempien etu viettää tuo aika kypsän ja reflektiivisen poikansa kanssa, joka tekee kunniaa heille molemmille.

Loput huoltajuuteen liittyvät käsittelyt käydään Yhdysvalloissa. 

Huoltajuuskiista on vaikuttanut Madonnan Rebel Heart -kiertueeseen, sillä tähti on käyttäytynyt pitkin kiertuetta melko kummallisesti. Hän kuitenkin kielsi kiertueensa viimeisillä keikoilla romahtaneensa.

– En halua, että minua syytetään romahduksesta. Herra paratkoon, jos äiti kaipaa poikaansa, hän totesi keikallaan Sydneyssä. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat