Tuntematon mies pahoinpiteli 13-vuotiaan pojan kirjastossa Helsingissä – löi maassa makaavaa poikaa useita kertoja, poliisi käskee ilmoittautumaan

Helsingin poliisi tutkii marraskuussa Oulunkylän kirjastossa tapahtunutta 13-vuotiaan pojan pahoinpitelyä.

Epäilty rikos tapahtui 5. marraskuuta. Tilanne alkoi, kun kahden noin 13-vuotiaan pojan ja pahoinpitelystä epäillyn miehen välille syntyi jonkinlainen riita.

Pahoinpitelyn aikana mies löi maassa maannutta poikaa useita kertoja. Sekä mies että pojat poistuivat kirjastosta tämän jälkeen.

Arviolta 30–40-vuotias, tanakaksi kuvailtu mies oli tapahtumahetkellä pukeutunut harmaaseen paitaan, tummaan hupulliseen takkiin, farkkuihin ja mustiin lenkkareihin, joissa oli harmaita raitoja.

– Olemme yrittäneet tuloksetta selvittää miehen henkilöllisyyttä. Meillä on tilanteesta valvontakameratallenne, jonka voimme tarvittaessa julkaista, mutta toivomme, että mies ilmoittautuisi ensisijaisesti itse poliisille, rikoskomisario Pekka KorhonenHelsingin poliisilaitokselta toteaa tiedotteessa.

Poliisi neuvoo miestä ottamaan yhteyttä joko sähköpostitse vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliis.fi tai virka-aikana puhelimitse 0295 474 464/0295 474 750.


Lue myös:

    Uusimmat