Oletko nähnyt tätä henkilöä? Poliisi epäilee: Rikkoi vuosi sitten naisen auton tuulilasin kivellä ja pahoinpiteli hänet Etu-Töölössä

Helsingin poliisi pyytää kansalaisten apua rikoksesta epäillyn henkilön löytämisessä. Poliisi julkaisi kuvan, koska häntä ei ole tavoitettu muilla keinoin.

Lähes vuosi sitten lauantaina 4. elokuuta alle 30-vuotias nainen pysähtyi Etu-Töölössä Väinämöisenkadun ja Arkadiankadun risteyksessä suojatien eteen antaakseen tuntemattomalle miehelle tietä.

Poliisin esitutkinnan mukaan mies oli yllättäen ottanut maasta kiven ja heittänyt sen naisen auton tuulilasiin. Tuulilasi rikkoutui tapahtumassa. 

– Nainen oli lähtenyt epäillyn tekijän perään ja kuvannut tilanteesta samalla videota. Mies oli muutaman korttelin päässä kääntynyt, juossut naista kohti ja potkaissut naista niin, että naisen käsivarsi oli murtunut, hän oli kaatunut ja saanut jalkoihinsa nirhaumia, kertoo rikoskomisario Pekka Korhonen Helsingin poliisilaitokselta.

Nainen toimitettiin ambulanssilla sairaalaan. Poliisi epäilee miehen syyllistyneen pahoinpitelyyn ja vahingontekoon.

Silminnäkijän mukaan mies on noin 180 senttimetriä pitkä, ja hänellä oli tekohetkellä vaaleat, olkapäille ulottuvat kiharat hiukset ja päällään musta t-paita.

Havainnot henkilöstä voi soittaa poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 417 934 (virka-aikana) tai 0295 417 931 (ympärivuorokautinen). Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat