Tunteitaan tilittänyt Max Verstappen jatkoi marisemistaan: ”Sellaista en odottanut kuulevani”

Max Verstappen kävi Brasilian GP:n jälkeen käsiksi Esteban Oconiin, koska Ocon oli työntänyt Verstappenin radalta ja vienyt tältä voiton. Torstaina Abu Dhabissa Verstappen ilmoitti, ettei kadu tekojaan.

MAINOS

F1-kauden päättävä Abu Dhabin GP viikonloppuna C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 10.55 ja 14.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Abu Dhabin GP klo 15.00, ennakkotunnelmat klo 13.30!

C Moren sivulle pääset tästä

Verstappen ilmoitti, ettei kukaan oleta, että kierroksella ohittava yrittäisi ohitusta kierroksella ohittaneesta.

– On helppo sanoa, että olisin voinut tehdä jotain toisin. Mutta en odota kolaroivani kierroksella ohitettavan kanssa. En rehellisesti sanottuna ymmärrä, mitä olisin voinut tehdä eri lailla, Verstappen sanoi.

Verstappen katsoi, etteivät ulkopuoliset ymmärrä kilpa-ajajan tunteita.

– Mitä emotionaaliseen puoleen tulee, niin ette koskaan ole olleet kilpa-ajajia, ettekä koskaan ole joutuneet tilanteeseen, kun paljon on pelissä. Olemme kaikki täällä voittaaksemme, ja kun olet saavuttamassa sen, ja sitten se viedään sinulta pois. Se ei ole kivaa.


Väkivaltaisuudestaan Verstappen sai FIA:lta kahden päivän yhdyskuntapalvelutuomion. Hän toteaa sortuneensa väkivaltaisiin eleisiin, koska Ocon ei pyytänyt anteeksi.

– Sellaista en odottanut kuulevani. Ei ole väliä, mitä se oli. Se todellakin vit***i minua välittömästi, koska odotin anteeksipyyntöä. Kun adrenaliini kisan jälkeen virtaa, et välttämättä saa oikeaa vastausta. Mutta emme ole robotteja. Meillä on tunteemme. Voisimme laittaa robotit autoihin, mutta uskon, että emme halua sitä, Verstappen sanoi.

Ocon ei halunnut tapausta enää kommentoida.

– Mielestäni voisimme siirtyä jo eteenpäin. Mennyttä ei voi muuttaa. Max teki, mitä teki, eikä sitä voi muuttaa. Täytyy mennä eteenpäin.   

  

Lue myös:

    Uusimmat