Tunteikas maaliintulo: Esapekka Lapilla ja Janne Fermillä kyyneleet silmissä raskaan MM-rallin jälkeen

Kyyneleitä maaliintulon jälkeen: Esapekka Lapilla ja Janne Fermillä tunteet pinnassa 1:33
Esapekka Lapilla ja Janne Fermillä olivat tunteet pinnassa Kroatian MM-rallin maaliintulon jälkeen. Videolla myös Lapin kommentit päättyneestä kilpailusta.

Hyundain päätös osallistua Craig Breenin menehtymisestä huolimatta Kroatian MM-ralliin sai Esapekka Lapilta kiitosta kolmanteen sijaan päättyneen kisan jälkeen. Tunteet olivat tiimin keskuudessa pinnassa kilpailun päätyttyä.

Breenin turmasta oli ehtinyt kulua vain muutama päivä, kun Hyundai ilmoitti osallistuvansa Kroatian MM-ralliin. Kisassa Lapista tuli tallin ainut toivo, kun Thierry Neuvillen kilpailu katkesi lauantaina tulleeseen ulosajoon.

Sunnuntain Power Stagessa Lappi varmisti Hyundaille raskaan viikon päätteeksi palkintosijan, kun hän ajoi maaliin kolmantena Elfyn Evansin ja Ott Tänakin jälkeen. Tuuletuksia ei autossa nähty. Kyyneleitä senkin edestä.

Ylälaidan videolla Esapekka Lapin ja Janne Fermin maaliintulon tunnelmia sekä Lapin kommentit raskaasta kilpailusta. Alla video, jossa Breenia muistettiin rallin palkintojenjaossa.

Koskettava hetki: Irlannin kansallislaulu soi Craig Breenin muistolle Kroatian MM-rallin palkintojenjaossa 1:58
Craig Breeniä muistettiin Kroatian MM-rallin palkintojenjaossa koskettavalla eleellä.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat