Tunteet kuumina SM-liigaottelun jälkeen – Olli Salo hermostui tästä tilanteesta

Kuopiossa tapahtuu: KalPan maali lähellä, Teemu Engberg piakkoin boxiin 1:37
Video: Tästä tilanteesta KooKoo-päävalmentaja Olli Salo kävi kuumana KalPa-ottelun jälkeen

Jääkiekon SM-liigassa KalPa teki kovan tempun keskiviikkona, kun se nousi 0–2-tappioasemasta 3–2-voittoon kotiottelussa KooKoota vastaan. Ratkaisu oli dramaattinen, kun Matyas Kantner osui ajassa 57.16.

KooKoo ei enää pystynyt vastaamaan tähän.

Ottelun jälkeen KooKoon päävalmentaja Olli Salo kävi kuumana. Hän ei pitänyt siitä, miten KooKoon Teemu Engberg joutui jäähylle ennen kuin KalPan tshekkihyökkääjä Kantner iski voittomaalin.

– Puhutaan aina siitä, että me (päävalmentajat) muka purnaamme näistä asioista. Tuo jää hiertämään aika paljon, jos tuommoisesta annetaan jäähyjä, Salo aloitti.

Video tilanteesta, mistä Salo kävi kuumana, näkyy jutun yläreunasta.

– Koko pelin ajan kamppailtiin ja taklattiin kovaa… kyllä meidän kaikkien pitää olla läsnä tuolla ottelutapahtumassa. Ei tuollaisia jäähyjä (voi tulla)… ja niillä vielä ratkaistaan pelejä. Tuollainen jättää karvaan maun suuhun, Salo murahti.

Illan lopputulosten myötä KalPa nousi pisteen päähän sijalla seitsemän olevasta Lukosta, kun molemmilla joukkueilla on jäljellä vielä kolme runkosarjaottelua.

KooKoo sen sijaan on tukalassa tilanteessa alemman pudotuspeliviivan päällä. Se on Sportin ja TPS:n tapaan 79 pisteessä, mutta sillä on viivan alapuolella olevaan TPS:ään nähden yksi ottelu enemmän pelattuna.

Lehdistötilaisuus: KalPa - KooKoo 6:04
Lehdistötilaisuus: KalPa - KooKoo

Lue myös:

    Uusimmat