Tunteet kuumenivat Pöllöraadissa: "Trump on vähän kuin korona"

Pöllöraati: Vaalihurrikaanin pyörteet ja viikko kotimaan kamaralla 19:34
Katso koko Pöllöraadin keskustelu videolta!

Huikea uutisviikko huipentui tänään MTV Uutisten Uutisaamussa Pöllöraatiin, jossa ruodittiin muun muassa Yhdysvaltain presidentinvaaleja.

MustReadin vastaava päätoimittaja Anne Moilanen kertoi seuranneensa vaaleja jännityksellä.

– Trump on vähän niin kuin korona, oli tosi hirveää kun se tuli, mutta nyt siihen on ikään kuin tottunut. Trump on jo kerran valittu ja olen valmistautunut jälleen pahimpaan. Jos toisin käy, olen iloisesti yllättynyt, Moilanen sanoi.

MTV Uutisten toimittaja Antonia Berg on sitä mieltä, että Trump on itse tehnyt typeryyksiä ja karkottanut äänestäjiään.

Iltalehden toimittaja Juha Ristamäki pohtii, että Trumpin tyyliin kuuluu meuhkaaminen ja tietynlainen habitus, mutta melko vähän hän on konkreettisesti toteuttanut niitä uhkauksiaan. Ristamäen mukaan Suomen kannalta Trumpin talouspolitiikka oli jopa hyvä juttu, sillä silloin on satsattu Itämeren ja Baltian turvallisuuteen.

– En ole ollut Trumpin kaudesta niin kauhuissani. Tietysti hänen tyylinsä on ollut aika groteski, mutta jos katsoo, mitä hän on muuten tehnyt, niin ei tämä Suomelle ja Yhdysvalloille mitenkään niin kauheaa aikaa ole ollut, Ristamäki sanoi. 

Moilanen oli eri mieltä Ristamäen kanssa. 

– Onhan se ollut kävelevä katastrofi koko mies. Järkyttävä sovinisti, 18 naista on syyttänyt häntä seksuaalisesta ahdistelusta. Kaikki hänen rasistiset puheensa ja muurin rakentaminen, Moilanen sanoi. 

Lue myös:

    Uusimmat