Tunteeko mies seksin aikana sen, että en saa orgasmia? Miehet vastaavat

3:08

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Yllä olevalla videolla pohditaan, mitä tehdä, jos seksi ei toimi suhteessa.

"Olen nainen, enkä ole koskaan saanut orgasmia. Tuntevatko miehet, kun nainen saa orgasmin, vai luottavatko he siihen (usein miehen mieliksi tehtyyn) kiihkeään 'aah aah aaaaahan' lopussa?

En ole asiastani ikinä miehille valehdellut, mutta jokaista miesystävääni on häirinnyt asia erittäin paljon, itse en edes tiedä, mitä muuta naisen orgasmi on kuin reaktio aivoissa ja supistuksia vaginassa", kysyy nimimerkki orkuton.

Näin miesraati vastasi

"Eivät miehet huomaa naisen feikkaavan, joten huoli pois. Sitä paitsi jokaisen naisen orgasmi on omanlaisensa. Joku voihkii kuin poikiva lehmä, toinen huokaisee muutaman kerran. Teeskentelet sopivasti, hieman nykivää alavatsan tai lantion liikettä peliin ja kehut vielä, että tekipä mukavaa. Mies tietää tehneensä miehen työn."
– Herra 47, naimisissa

"Nyt jää hieman epäselväksi, että mikä on se asia, mikä jokaista miesystävääsi on häirinnyt. Se, että et ole koskaan saanut orgasmia? Jotkut voivat mahdollisesti tulkita kiihkeän 'aah aah aaaaah' -asian toki niin, että nainen saavutti hekuman huipun. Mutta seksuaalisessa kanssakäymisessä on kyse nautinnon tuottamisesta sekä toiselle että itselle. Miksipä ei siis jatkaisi toisen hyväilemistä joka tapauksessa, niin paljon ja pitkään, kun toinen siitä nauttii."
– 36, sinkku

”Ehkä 'tuntemisen' sijaan sanoisin, että ääni ja kehonkieli kertovat enemmän. Mutta koska kaikki naiset eivät päästä suustaan tuota 'aah aah aaaaahia' ilmoille, niin painottaisin enemmän kehonkieltä. Vaikka kehonkielen lukeminen lienee vaikeampaa, niin ainakin itse pystyn reagoimaan muuttuviin tilanteisiin helpommin ja näen, mistä nainen nauttii.

Mielestäni nainen, joka valehtelee orgasminsa, ei tee asioita oikein. Jos hän on aiemmin saanut orgasmeja ja täten tuntee kroppansa, voi hän kertoa miehelle, millainen tekniikka häneen tehoaa, ettei mene näyttelyn puolelle. Näyttely vie pohjaa koko jutulta, vaikkei orgasmi se oleellisin asia olekkaan. Jos orgasmia ei ole koskaan saavutettu, niin naisen kannattaa tutustua rauhassa kroppaansa ja kokeilla eri ohjeilla, mikä toimii juuri hänelle. Miesystäväsi tilanteessa ei kannata antaa asian häiritä, vaan lähteä rauhassa etsimään sitä tekniikkaa, joka toimii. Parhaassa tapauksessa opitte jotain uutta."
– 36, sinkku


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja