Mainos

Tunnistatko tätä miestä? Ruokakauppa ryöstettiin kahdesti – Poliisi epäilee tekijän olevan sama

Helsingin poliisi tutkii kahta Helsingin Vallilassa tapahtunutta ryöstöä, joiden kohteena oli sama Mäkelänkatu 11:ssä sijaitseva päivittäistavarakauppa. Poliisi pyytää yleisön apua ryöstäjän tunnistamiseksi.

Ensimmäinen ryöstöistä tapahtui syyskuun 14. päivä klo 20.30. Kassalle oli tullut vaaleaihoinen suomea puhuva mies, joka oli nostanut olutpakkauksen tiskille. Kun myyjä oli avannut kassan maksamista varten, mies oli ottanut esille teräaseen, jolla oli uhannut myyjää ja suusanallisesti vaatinut luovuttamaan kassassa olleet rahat. Ryöstön yhteydessä mies sai haltuunsa vähäisen summan rahaa ja tiskille laittamansa olutpakkauksen. Teon jälkeen mies poistui rauhallisesti kävelleen kaupasta.

Toinen ryöstö tapahtui 20. syyskuuta aamupäivällä. Myös tuolloin Suomea puhuva mies oli odottanut vuoroaan kassajonossa. Mies oli laittanut ostoksensa tiskille ja myyjän avattua kassan maksamista varten, mies oli ottanut esille teräaseen, uhannut sillä myyjää ja suusanallisesti vaatinut rahoja kassasta. Ryöstön yhteydessä mies sai haltuunsa vähäisen summan rahaa. Tämän jälkeen mies poistui rauhallisesti kävelleen kaupasta.

Poliisi tutkii molempia rikoksia törkeinä ryöstöinä, koska omaisuuden anastamiseen on käytetty teräaseella uhkaamista. Kummankin rikoksen tekoaikana kaupassa oli muita asiakkaita ja myyjiä.

Ryöstöt tallentuivat liikkeen valvontakameraan ja poliisi pyytää yleisön apua tekijöiden tunnistamiseksi. Poliisi pitää mahdollisena, että molemmat ryöstöt ovat saman henkilön tekemiä.

Molemmissa teoissa tekijä on iältään noin 30-vuotias, pituudeltaan 180 - 190 cm ja ruumiinrakenteeltaan normaali.

Vihjeet valvontakameroiden kuvissa esiintyvästä henkilöstä/henkilöistä pyydetään ilmoittamaan Helsingin poliisiin sähköpostitse osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.