Tunnistatko tämän katusoittajan? Helsingin katukuvasta tuttu mies nähdään Talentin lavalla

5:40

Pullojen soittaja Fedor on tuttu näky kesäisessä Helsingissä. Nyt mies nähdään Talent Suomen lavalla. 

Pietarissa vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa asuva katusoittaja Fedor nähdään Talent Suomen lavalla. Helsingin keskustassa liikkuneet eivät ole voineet välttyä Fedorin musiikilta. Mies soittaa lasipulloja useimmiten Aleksanterinkadun kupeessa.

Mies esittää Talentissa kappaleen soittaen lasipulloja, joissa on eri määrä vettä. Esityksen lopuksi hän kertoo soittaneensa pulloja jo kahdeksan vuoden ajan. Hän matkustelee työnsä vuoksi paljon.

Kesällä hän oli Norjassa soittamassa kaduilla, Emiraateissa hän esiintyi festivaaleilla ja Georgiassa hän veti katusoittokeikan. 

Krista Siegfrids kysyy Fedorilta, kuinka hän tietää, kuinka paljon hänen on laitettava vettä kuhunkin pulloon saadakseen aikaan oikean sävelen. 

– Täytän pullon puoliväliin ja lähden testaamaan, miltä ääni kuulostaa, Fedor kertoo. 

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa. Videot myös Youtubessa!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.