Mainos

Tunnistatko tämän miehen? Samaan kioskiin murtauduttiin kahdesti heinäkuussa Helsingissä – poliisi kaipaa vihjeitä

1:21

Samaan kioskiin on murtauduttu Helsingin Siltamäessä heinäkuun aikana kahdesti. Poliisi kaipaa yleisöltä apua rikoksista epäiltyjen tunnistamiseksi.

Kioski sijaitsee Jousimiehentie 3:ssa. Ensimmäisen kerran kioskiin murtauduttiin 1. heinäkuuta noin klo 5.30.

– Musta henkilöauto, todennäköisesti Ford Orion, pysähtyi kioskin oven eteen, kiinnitti oven ja auton välille kuormaliinan ja veti autolla oven väkisin auki. Valvontakameratallenteella näkyy, kuinka kioskiin juoksee mies, joka penkoo kaappeja myymälätiskin takana ja poistuu sen jälkeen paikalta mukanaan anastettua omaisuutta, sanoo rikoskomisario Petri Juvonen Helsingin poliisilaitokselta.

Samaan kioskiin murtauduttiin samalla tekotavalla uudestaan aamuyöllä heinäkuun 28.s. Kioskin oveen oli jäänyt murtovarkaiden jäljiltä paksu köysi.

Vihreä auto ja kaksi miestä

Tällä kertaa valvontakameratallenteella näkyy vihreä auto ja kaksi miestä.

– Kyseinen vihreä henkilöauto löytyi myöhemmin samana päivänä hylättynä Kiertotähdentieltä erkanevalta kevyenliikenteenväylältä. Kuljettajan istuin oli yritetty sytyttää palamaan. Auto oli aiemmin ilmoitettu anastetuksi.

Helsingin poliisilaitoksen Facebook-sivulla on julkaistu valvontakamerakuvaa molemmista tapauksista. Poliisi pyytää, että rikoksista epäillyt tunnistava henkilö on viipymättä yhteydessä numeroon 029 547 4604.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja