Mainos

Oletko nähnyt tätä naista? Uimahallin epäilty pukukoppivaras tunnistettu ja etsintäkuulutettu

Helsingissä sijaitsevassa Mäkelänrinteen uimahallissa pukukoppeihin murtautunut nainen on tunnistettu ja etsintäkuulutettu.

Poliisi tunnisti itse naisen, koska hänen epäillään syyllistyneen aiemmin vastaavanlaisiin varkausrikoksiin.

Poliisi etsintäkuulutti noin 30-vuotiaan vaaleahiuksisen naisen eilen.

– Olemme saaneet vinkkejä, mutta naista ei ole vielä tavoitettu. Häntä epäillään Mäkelänrinteen varkaussarjasta, ja lisäksi tutkimme onko hän tehnyt mahdollisesti vastaavanlaisia rikoksia nyt muuallakin, rikosylikonstaapeli Ari Pesonen Helsingin poliisista kertoo.

Naista epäillään kymmenestä varkaudesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Pukukoppimurrot tapahtuivat viime viikon torstai-iltana ja lauantaina. Kumpanakin päivänä naisen epäillään murtautuneen viiteen pukukoppiin.

Pukukopeista vietiin puhelimia, kelloja ja lompakoita, joiden sisällä oli luottokortteja ja henkilöpapereita. Lisäksi yhdestä kopista katosi auton avaimet.

Auto löytyi tällä viikolla

Tekijän epäillään vieneen uimahallin lähistöltä mustan Volkswagen Golfin. Autovarkaus tapahtui viime viikon torstaina iltakahdeksan ja -yhdeksän välillä.

Varkauden jälkeen autoon vaihdettiin toisesta, Munkkiniemessä seisoneesta autosta anastetut rekisterikilvet. Auto löytyi tiistaina Helsingin Vallilasta.

– Sivullinen teki ilmoituksen väärinpysäköidystä autosta, ja se oli juuri tämä varastettu auto. Auto oli parkissa yksityiselle varatulla parkkialueella, Pesonen kertoo.

Auto oli kunnossa ja vahingoittumaton. Poliisi teki autolle tekniset tutkimukset, minkä jälkeen se palautettiin omistajalleen.

Toistaiseksi kaikki pukukopeista varastettu omaisuus on edelleen kateissa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.