Tunnistaisitko? The O.C. -sarjan kaunotar Mischa Barton hempeili puistossa näyttelijäkomistuksen seurassa

Teinisarja The O.C.:n tähti Mischa Barton ikuistettiin puistossa näyttelijä Gian Marco Flaminin seurassa.

2000-luvun alun suosituimpiin teinisarjoihin lukeutunut The O.C. teki nuorista näyttelijöistään maailmanlaajuisia tähtiä. Kuvankauniin Marissa Cooperin roolissa nähty Mischa Barton oli vasta 17-vuotias, kun sarja alkoi vuonna 2003.

Barton, 34, oli kuitenkin noussut julkisuuteen jo lapsena, kun hän esiintyi vain 13-vuotiaana klassikkoelokuvassa Notting Hill (1999). Barton on esiintynyt mittavalla urallaan kymmenissä elokuvissa ja televisiosarjoissa, tosin viime vuosina hän on päätynyt otsikoihin useammin painonsa kanssa jojoilun ja rajun juhlimisensa takia.

Tällä viikolla näyttelijä ikuistettiin komeassa miesseurassa, kun hän viihtyi Los Angelesissa sijaitsevassa puistossa näyttelijä Gian Marco Flaminin kanssa. 

Barton oli pukeutunut rentoon mustaan asuun ja laittanut jalkaansa tennarit. Läheiseltä vaikuttanut parivaljakko riisui ulkoilunsa aikana kasvomaskinsa ja vaihtoi myös suudelmia. 

Barton seurusteli viimeksi James Abercrobien kanssa, mutta suhde australialaismalliin päättyi kesällä 2019. Pari alkoi pitää yhtä vuonna 2017. Suhteen alkua varjosti näyttelijän raju juhliminen. The O.C.-tähti kiitteli kuitenkin noihin aikoihin ex-puolisoaan siitä, että tämä oli auttanut häntä vaikeassa elämäntilanteessa.

Alkuvuodesta 2017 Barton herätti hämmennystä naapurustossaan, kun hän huusi päihtyneenä solvauksia naapurille aidalla roikkuen. Saman vuoden maaliskuussa hän oli otsikoissa seksivideokohun takia.

Barton kamppaili päihteiden kanssa jo pian sen jälkeen, kun lopetti The O.C.:ssa vuonna 2006. Häntä syytettiin vuotta myöhemmin rattijuopumuksesta ja marihuanan hallussapidosta. Vuonna 2009 näyttelijä joutui pakkohoitoon.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja