Tunnistaisitko? Tältä näytti Janne Kataja vuonna 2007 – hämmästyi itsekin: "Näytin ja kuulostin Paula Koivuniemeltä"

Janne Kataja hämmästyy vuoden 2007 Idols-videosta: "Silmämeikit saattoi olla peittämässä jotain" 1:50
Janne Kataja hämmästyy vuoden 2007 Idols-videosta: "Silmämeikit saattoi olla peittämässä jotain"

Janne Kataja nousi koko Suomen tuntemaksi kasvoksi Idols Extra -ohjelman myötä 2000-luvun alussa.

Huomenta Suomi -ohjelman sohvilla lauantaina 25. helmikuuta vieraillut juontaja-näyttelijä-yrittäjä Janne Kataja yllätettiin haastattelun aikana, kun hänelle näytettiin odottamaton videopätkä vuodelta 2007. Kyseisessä videossa Katajaa haastateltiin Idols Extra -ohjelmaa varten, jonka myötä hän aikoinaan nousi julkisuuteen. Kataja itse hämmästeli videota sen nähtyään. 

– En ole nähnyt ikinä tätä pätkää. Hämmästyin, kun näytin ja kuulostin Paula Koivuniemeltä, Kataja vitsaili ja mietti matalaa ääntään videolla. 

Juontaja Lorenz Backman puolestaan pohti, että mahtoiko Katajalla videon kuvaamisen aikaan ollut takanaan pitkäksi mennyt ilta sekä "mahdollisesti krapula".

– Saattoi olla. Silmämeikit saattoivat olla peittämässä jotain. Tuohon aikaan meni vielä lujaa, kun ei ollut katsos lapsia, niin oli mahdollisuus vielä viettää vapaata, Kataja vastasi. 

Kun Kataja nousi laajalti julkisuuteen Idols Extran myötä, löysivät myös fanit tiensä hänen kotiovensa taakse Riihimäellä. Kataja kertoo, että asia aiheutti aikoinaan ongelmia.

– Taloyhtiö antoi minulle varoituksen, että kun he häiriköivät, niin se oli minun ongelma, että minun täytyi hoitaa heidät pois. Onneksi tämä ei kestänyt montaa viikkoa, kun niin sanotusti tämä showbisnes on niin nopeatempoista.

Yllä olevalta videolta näet, millainen habitus Janne Katajalla oli Idols Extran juontajana vuonna 2007. Alla Janne Katajan haastattelu kokonaisuudessaan.

Osaatko sanoa ei, Janne Kataja? 16:45

Lue myös:

    Uusimmat