Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman työryhmään kuuluvalla henkilöllä koronatartunta – näin tapaus vaikuttaa tulevaan lähetykseen

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman työryhmään kuuluvalla henkilöllä on todettu alkuviikosta koronatartunta. Sunnuntain 8.11. lähetyksen orkesteri korvataan varotoimenpiteenä tartunnan vuoksi.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman työryhmään kuuluvalla henkilöllä on todettu koronavirustartunta alkuviikosta. Terveysviranomaiset ovat lisäksi asettaneet muutaman tuotantoryhmän jäsenen karanteeniin. Varotoimenpiteenä koko TTK-orkesteri korvataan sijaisilla ensi sunnuntain lähetyksessä. 

Tartunnan saanut henkilö ei ole liikkunut ohjelman liveyleisössä, tuomarien, juontajien eikä tanssiparien läheisyydessä, eli tähtiparit ja muut esiintyjät eivät ole altistuneiden joukossa. Myös tartunnan saanut henkilö on noudattanut vastuullisesti TTK-tuotannon tarkkoja hygienia- ja koronaohjeistuksia – muun muassa käyttänyt kasvomaskia koko ajan sekä noudattanut turvavälejä.

Tarvittavat altistusjäljitykset ja karanteeniin määräämiset on käynnistetty välittömästi terveysviranomaisten toimesta. Tartunnasta on tiedotettu kaikkia ohjelman esiintyjiä, työryhmän jäseniä sekä viime sunnuntain livelähetykseen osallistuneita henkilöitä.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19:30

Lue myös:

    Uusimmat