Mainos

Oletko remontoimassa? Tule mukaan uuteen remonttiohjelmaan!

Etsimme neljää remonttia suunnittelevaa taloutta Uudenmaan alueelta loppukesästä ja syksyllä kuvattavaan remonttiohjelmaan. 

Mukaan ohjelmaan mahtuvat perheelliset, sinkut ja pariskunnat tukijoukkoineen. Suunnitellun ja ohjelmaan kuvattavan remontin laajuus aikataulullisesti olisi noin 2–3 kuukautta ja se tulee toteuttaa pääsääntöisesti itse. Alihankkijoita ohjelman remonteissa käytetään mahdollisimman vähän, mutta remontoijia konsultoi tarvittaessa ohjelman remonttiasiantuntija. 

Ohjelmassa seurataan päiväkirjanomaisesti omaisesti remontin etenemistä alun purkuhuumasta lopussa odottavaan kauniiseen ja valmiiseen kotiin. 

Matkan aikana opitaan, erehdytään, tehdään ja puretaan sekä pohditaan remontin vaatimaa taloudellista ja henkistä panostusta. Onko remontista mahdollista selvitä ilman tukijoukkoja ja apukäsiä? Kuinka hermo pitää, kun arki painaa päälle ja asioita pitäisi saada eteenpäin? Kuka päättää ja mitkä valinnat ohjaavat kohti toivottua lopputulosta?

Remontoitava kohde voi olla esimerkiksi remontin tarpeessa oleva omakotitalo, perheenlisäyksen myötä lisähuoneen tarvitseva rivitalo, kasvojenkohotusta kaipaava kaksio tai ulkoremppaa janoava kesämökki. Myös julkisivu- ja piharemontit ovat ohjelmassa mahdollisia. 

Hae mukaan ja esittele itsesi & remonttisi kesäkuun loppuun mennessä! Yhteydenotot ja hakemukset sähköpostilla casting@yellowfilm.fi.

Huomaa, että MTV tekee yhteistyötä ulkopuolisen tuotantoyhtiön kanssa, joka vastaanottaa ja käsittelee henkilötietoja, joita kerätään ohjelmatuotannon ohjelmahaussa. Tuotantoyhtiö vastaa henkilötietojen käsittelystä ja siitä kertomisesta omalta osaltaan.

Lue myös:

    Uusimmat