Tukholman koronaepäilyt osoittautuivat negatiivisiksi – Ruotsissa testattu 170 ihmistä virustartunnan vuoksi

Jopa 10 prosenttia maailman väestöstä karanteenissa Koronaviruksen vuoksi – näissä paikoissa ihmiset ovat eristyksissä 6:43
MTV Uutiset Live: Jopa 10 prosenttia maailman väestöstä on karanteenissa koronaviruksen takia.

Kuusi ihmistä vietiin eilen Tukholmassa sairaalaan koronavirus epäilyn vuoksi. Epäilyt osoittautuivat kuitenkin aiheettomiksi.

Kaikki kuusi epäiltyä koronaviruspotilasta olivat matkustaneet lähiaikoina Kiinaan ja saaneen tartuntaan viittaavia oireita kotiinpaluunsa jälkeen.

Epäillyt tartunnan saaneet toimitettiin sairaalaan testattavaksi ja tiistai-iltana tulleiden tulosten mukaan kaikki epäilyt osoittautuivat vääriksi eikä kenelläkään näistä kuudesta ollut koronavirustartuntaa, kertoo Expressen.

Ruotsissa on testattu tähän mennessä kaikkiaan 170 epäiltyä koronavirustartuntaa ja 54 näistä on testattu Tukholmassa. Lähes kaikki testit ovat osoittautuneet negatiivisiksi ja vain yksi testi on näyttänyt positiivista tulosta. Positiivinen testitulos tehtiin tammikuun viimeisenä päivänä Jönköpingissä.

Vaikka nämä tartunnat osoittautuivatkin negatiivisiksi, niin koronavirus on levinnyt ympäri maailmaa. Kaiken kaikkiaan tartunnan on saanut 75 199 ihmistä ja reilut tuhat tartunnoista on tehty muualla kuin Manner-Kiinassa. Joulukuussa valoilleen päässeeseen virukseen on kuollut yhteensä yli 2 000 ihmistä.

Lue myös:

    Uusimmat