Tuija Pehkonen ei ole nähnyt äitiään koko kevään aikana – nyt koitti iloinen jälleennäkeminen: "Äippä vähän fiiliksissä mun masusta"

Kesäterassi alkaa MTV3-kanavalla heinäkuussa 9:27
Tuija Pehkonen juontaa heinäkuussa alkavaa Kesäterassi-ohjelmaa Lorenz Backmanin kanssa.

Suosikkijuontaja ei päässyt näkemään läheisiään koronaviruksen vuoksi. 

Kesäterassi-ohjelman juontaja Tuija Pehkonen kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään nähneensä äitiään pitkän ajan jälkeen. Perhe ei päässyt näkemään toisiaan kevään aikana koronatilanteen vuoksi. 

Pehkonen ei ole liiemmin esitellyt äitiään julkisuudessa. Nyt kaksikko poseeraa yhteiskuvassa järvimaisemassa. 

–Äiti Pehkosen kanssa nähtiin ekaa kertaa sitten joulun tän erikoiskevään jälkeen!!! Ihan muikeina muijina siinä. Äippä vähän fiiliksissä mun masusta, Pehkonen kirjoittaa. 

Pehkosesta kuoritui koronakevään aikana ruoanlaittaja. Hän kertoi pääsiäisen aikaan MTV Uutisille, että on opetellut neljän seinä sisällä ruoan laittoa. Hän myönsi, että ovat lumilautailijapuolisonsa Eero Ettalan kanssa surkeita kokkeja. 

–  Olen tunnettu siitä, että poltan kaiken pohjaan. Nyt voin sanoa, että olen jopa pikkuisen kehittynyt, ainakin vähän.

Oppi on tainnut mennä Pehkosella perille, sillä hän julkaisi muutamia päiviä sitten Instagram-tilillään kuvan herkullisen näköisestä mansikkakakusta. 

– Tein kesäkakun ihan pikkuisella Äiti Pehkosen avustuksella! Hieno tuli! Matka katastrofikokkaajasta keittiöhirmuksi, hän kirjoitti kuvansa yhteyteen. 

Lue myös:

    Uusimmat