Tubettaja teki suoraa lähetystä ratin takaa – ohitti stop-merkin pysähtymättä ja ajoi suoraan rekan eteen, huuto ja rysäys tallentuivat videolle

0:20
Iglu-Audi herätti pahennusta Helsingissä.

Puhelimeen puhuminen tai tekstiviestin näpyttely ajon aikana on pahimmillaan hengenvaarallista. Ei siis liene yllättävää, ettei myöskään itsensä kuvaaminen YouTube-videolle kesken ajamisen ole suositeltavaa.

David Slavitt eli YouTuben puolella LameDuckG päätti ryhtyä lähettämään suoraa kuvaa omasta naamastaan videopalveluun viime torstaina. Slavitt osoitti varsin huonoa harkintakykyä, sillä hän ajoi samaan aikaan Hondallaan pitkin kalifornialaista maantietä.

Hän oli aloittanut lähetyksen puhumalla kojelaudan päälle tuetulle kännykälleen, mutta jossain vaiheessa hän päätti pidellä puhelinta kädessään samalla kun hän ajoi – edelleen itseään kuvaten.

Slavitt ei huomioinut kohtaamaansa stop-merkkiä lainkaan, vaan suoran lähetyksen katsojat todistivat, kuinka päätielle kääntynyt tubettaja ajoi suoraan rekan eteen. Alla olevalla videolla kuuluu miehen epätoivoinen huuto sekä heti perään kova rysäys.

Viranomaisten mukaan Slavitt loukkaantui vakavasti, mutta ei hengenvaarallisesti. Hän myös julkaisi sairaalavuoteelta kuvia sosiaaliseen mediaan kertoen olevansa yhä hengissä.

Rekkaa ajanut 58-vuotias mies yritti väistää eteen yllättäen tullutta Hondaa, mutta ei voinut estää törmäystä. Rekkakuski ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja