Äly hoi! Katso, kuinka 18-vuotias TikTok-tähti ajaa tahallaan päin punaisia poliisiauton edessä ja lähtee "leikillään" karkuun

Tyhmästä päästä kärsii koko tiedätte-kyllä-mikä.

18-vuotias Damaury Mikula on saanut viime päivinä kenties enemmän huomiota kuin koskaan tähänastisen elämänsä aikana. Se on paljon sanottu, sillä kaverilla on videopalvelu TikTokissa peräti yli neljä miljoonaa seuraajaa.

Amerikkalaisteinin viimeisin tempaus kuitenkin ylitti hänen kaikkien aiempien tekemistensä saavuttaman näkyvyyden, mutta ei missään nimessä mitenkään hyvällä tavalla.

Mikulan toiminta oli kuin suoraan Grand Theft Auto -videopelistä, mutta valitettavasti tällä kertaa ei seikkailtu virtuaalimaailmassa, vaan ihan Floridassa.

Saako nuori ja rikas tehdä mitä huvittaa?

Floridan maantiepoliisin liikkeelle laittama video tallentui poliisiauton kojelautakameraan viime perjantaina. Jutun perästä löytyvällä videolla näkyy, kuinka liikennevalojen vaihtumista harmaassa Dodge Challengerissaan odotteleva Mikula polkaisee lapun lattiaan ja ajaa renkaat sutien päin punaisia.

Poliisi ampaisee välittömästi muskeliauton perään sireenit ulvoen, mutta 800-hevosvoimainen Hellcat Redeye katoaa nopeasti horisonttiin. Poliisi tavoittikin Mikulan vasta tämän kotipihassa.

Mikulan alkuperäisenä tavoitteena oli Fox Newsin tietojen mukaan ollut ajaa moottoritielle, mutta ajateltuaan joutuvansa mahdollisesti vain pahempaan pulaan, hän suuntasi kotiin.

Katso alta kuva Mikulasta ja hänen autostaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Viranomaisten mukaan poliisiauton takapenkille istutettu Mikula totesi heille ajatelleensa, että kunhan hän vain pääsisi karkuun jäämättä kiinni, niin kaikki olisi kunnossa. Nuorimies sanoi halunneensa pitää hieman hauskaa.

– Mikula kertoi poliiseille, että hänen mielessään, koska hän on nuori, tekee paljon rahaa ja omistaa nopean auton, hän saa tehdä, mitä häntä huvittaa. Hän kuitenkin myönsi myöhemmin ajatelleensa typerästi ja ettei se ole hyvä tapa elää, Fox News kirjoittaa.

Mikula on kertonut tienaavansa vuodessa 400 000–500 000 dollaria eli 345 000–430 000 euroa vuodessa sosiaalisen median avulla.

Moottoripyöräilijä kuvasi oman kolarinsa – kooma ja vakava aivovamma 2:31
KATSO MYÖS: Ei herkille! Etelä-Australian osavaltion poliisi on julkaissut järkyttävää kuvamateriaalia vakavasti vammautuneen moottoripyöräilijän rintakamerasta. Raju törmäys tallentui videolle. Juttuun liittyvän videon löydät alempaa.

Hän julkaisi TikTok-tilillään pari päivää sitten videon, jossa kertoi ottavansa nyt vapaata somesta saadakseen päänsä kuntoon.

– Tarvitsen aikaa kasatakseni itseni ja ryhtyäkseni tekemään päätöksiä, kuten aikuinen mies, enkä kuten pikkupoika, Mikula sanoitti videotaan.

Katso alta poliisiauton kameran tallentama video.

Lähteet: Fox News, Jalopnik

Lue myös:

    Uusimmat