TTK-tähtioppilaat saavat esittää toiveita, millaisen opettajan he haluavat – yksi piirre korostuu

Tanssiraati arvioi TTK:n ensimmäiset tanssit 8:45
Tanssiraati arvioi TTK:n ensimmäiset tanssit - näin tähtiparien harjoitukset menivät ennen suoraa lähetystä

Tanssii Tähtien Kanssa -parit viettävät syksyisin tunteja treenisalilla.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman suorat lähetykset alkoivat viime sunnuntaina 10. syyskuuta. Autourheilija Emma Kimiläinen hurmasi tähtiopettajansa Matti Puron kanssa tanssillaan tuomarit ja keräsivät isoimmat pisteet. 

Huomenta Suomi -ohjelman Tanssiraati-osiossa MTV Uutisten viihdetoimittajat Aino Haili ja Katja Lintunen perkaavat aina maanantaisin suoran TTK-lähetyksen annin.

Molemmat olivat sitä mieltä, että ensimmäisessä lähetyksessä hurmasi erityisesti lumilautailija Matti Suur-Hamari ja autourheilija Emma Kimiläinen pareineen.

Haili kertoo lähetyksessä, että tähtioppilaat saavat esittää toivomuksia ennen TTK-kauden alkua, millaisen opettajan haluaa.

– Useimpien toive on ilmeisesti se, että he haluaisivat ensisijaisesti saada parikseen hauskan opettajan. Monen kanssa käydään pitkiäkin keskusteluja opettajavalinnasta ja usein oppilaat katsovat ennakkoon edellisiä kausia. 

Haili seurasi paikan päällä sekä kenraalin että suoran lähetyksen ja hän kertoo yllä olevalla videolla, oliko esityksissä eroja.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat