Trumpin lääkäri halusi presidentin dieetille ja sotki pomonsa perunamuusiin kukkakaalia – vannoutunut lihansyöjä kieltäytyi Intiassakin kasvisruoasta

Presidentti Trump nauttii suosiostaan Intiassa – otettiin vastaan juhlallisin menoin ja piti puheen maailman suurimmalla krikettiareenalla 100 000 kuuntelijalle:"Intia voi saavuttaa mitä vaan" 2:54
Näin Trump otettiin vastaan Intian vierailullaan.

Presidentin entinen lääkäri Ronny Jackson avautui Donald Trumpin ruokailuhaasteista The New York Timesille antamassaan haastattelussa.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tunnetaan intohimoisena roskaruoan ystävänä. Erityisesti Trumpin makuhermot nauttivat hampurilaisista, joita hän on tarjonnut myös yliopistosarjan voittaneelle jenkkifutisjoukkueelle sekä toimittajille.

Valkoisen talon entistä lääkäriä Ronny Jacksonia presidentin ruokavalio ei naurattanut, vaan hän yritti mitä erikoisemmilla tavoilla saada Trumpin elintavat kuntoon.

Laihdutusyritys toisensa jälkeen kaatui siihen, ettei Trump innostunut hänelle laadituista kuntoilusuunnitelmista, kertoo Jackson The New York Timesille.

”Uskomattomat geenit”

Kun Donald Trump pyrki Valkoisen talon herraksi, kehui Ronny Jackson tulevan presidentin kuntoa erinomaiseksi. Hänen mukaansa Trumpilla on ”uskomattomat geenit”. Parempien elintapojen avulla Trump voisi Jacksonin mukaan elää 200-vuotiaaksi.

Vaikka kuntoilu ei Trumpia innostanut, niin Jackson ja muu presidentin terveydestä vastaava henkilöstö pyrki vaivihkaa vaikuttamaan Trumpin aterioihin.

– Varmistimme, että jäätelön saaminen oli vaikeampaa, Jackson kertoo The New York Timesille keinoista, joilla Trumpin paino oli tarkoitus saada alas.

– Laitoimme kukkakaalia perunamuusin sekaan, Jackson jatkaa.

Jacksonin tavoite oli tiputtaa Trumpin painoa neljästä seitsemään kiloa.

The New York Timesin mukaan Jacksonia kaduttaa, että hän lähti presidentin palveluksesta ennen kuin sai hänen dieettinsä toimimaan. Parhaillaan Jackson pyrkii Teksasin kuvernööriksi. Republikaanien esivaaleissa on Jacksonin lisäksi yli kymmenen ehdokasta.

Kasvikset eivät kelvanneet Intiassakaan

Äskettäin Donald Trumpin lihainen ruokavalio haastettiin, sillä Intiassa vieraillessaan maan pääministeri Narendra Modi tarjoili juhla-aterialla ainoastaan kasvisruokia. Modi itse on lukemattomien muiden intialaisten tapaan kasvissyöjä.

Aterialla Trump jätti väliin parsakaalilla ja maissilla täytetyt samosat, jotka ovat mausteisia kasvisnyyttejä. Myöskään jälkiruokana tarjoiltu omenapiirakka ja vaniljajäätelö eivät saaneet sen enempää Donald Trumpia kuin hänen puolisoaankaan Melaniata herkuttelemaan, Daily Mail kertoo.

Seuraavana päivänä Trumpeille tarjoiltiin pitkään marinoitua vuohta. Toimittajat eivät päässeet seuraamaan ruokailua, joten ei ole tiedossa, kelpasiko ateria presidenttiparille.

Lue myös:

    Uusimmat