Mainos

Trump ryöpytti jälleen mediaa Twitterissä, aikoo jatkaa valittamistaan – "Meillä menee paljon paremmin kun yhdelläkään toisella maalla!"

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on jälleen kohahduttanut Twitter-kirjoituksillaan.

Kovan arvostelun kohteeksi Helsingin huippukokouksen jälkimainingeissa joutunut Trump on jälleen kerran syyttänyt median edustajia valehtelijoiksi.

– "Valeuutismedia" on tullut hulluksi! He tekevät juttuja ilman taustatietoja, lähteitä tai todisteita. Monet minusta tai läheisistäni kirjoitetuista jutuista ovat täysin fiktiota. Ongelmana on, että valittaminen antaa heille lisää julkisuutta. Mutta valitan joka tapauksessa, Trump kirjoittaa.

Maanantain tiedotustilaisuudessa Helsingissä Trump kielsi täysin Venäjän puuttumisen vuoden 2016 presidentinvaaleihin useaan otteeseen.

Hän sanoi uskovansa ennemmin Venäjän presidentti Vladimir Putinia kuin Yhdysvaltain omia turvallisuusviranomaisia. Trumpia kuvattiin yleisesti kokouksen häviäjänä.

– "Valeuutismedia" haluaa palavasti nähdä yhteenoton Venäjän kanssa, jopa sellaisen, joka voisi johtaa sotaan. He vihaavat sitä, että minulla on todennäköisesti hyvä suhde Putinin kanssa. Meillä menee paljon paremmin kuin millään muulla maalla, Trump jatkaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.