Mainos

Treffikumppani tiedusteli kilpakosijoista – nainen vastasi ovelasti harhauttaen

Yhdysvaltojen presidenttiehdokas Donald Trump antoi mallia tiukan kysymyksen väistelyyn.

Tapailuvaiheessa on luonnollista alkaa pohtia, onko vastapuoli täysin sitoutunut vai onko tällä vielä muitakin vaihtoehtoja. Eräs mies päätti tarttua härkää sarvista ja kysyä suoraan, kuinka monen miehen kanssa nainen vielä viestittelee.

Kanadalainen Cassandra-niminen nainen ei vähästä hätkähtänyt, vaan päätti käyttää ovelaa harhautustekniikkaa. Mallia hän otti Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaalta Donald Trumpilta, joka on tunnettu tavastaan vältellä tiukkoja kysymyksiä. Nainen vastasi kysymykseen Trumpin puhetta siteeraten – kertomalla muun muassa siitä, miten aikoo kukistaa Isisin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Cassandra, 22, jakoi viestinsä myös Twitterinsä. "En sano, etteikö Trump olisi ääliö, mutta tämä toimii", hän kertoi saatetekstissään.

"Emme koskaan sopineet tapailevamme vain toisiamme. Tiedäthän, elämme maailmassa, jossa Isis katkoo päitä, hukuttaa ihmisiä teräshäkeissä, on sotia ja kamalia näkyjä kaikkialla, ja niin paljon pahoja asioita tapahtuu, olemme kuin keskiajalla", nainen aloitti viestinsä...

... Kunnes ujutti totuuden viestinsä väliin ennen jatkamistaan Trumpin viitoittamalla tiellä.

"Kyllä, viestittelen muillekin miehille, ja se hävettää minua, mutta se vain on yksi niitä asioita. Jyrään Isiksen. Me kyllä voitamme Isiksen."

Naisen twiitillä on jo 10 000 tykkäystä.

Mies lakkasi vastaamasta

Cassandra kertoi Buzzfeed-sivustolle, ettei voinut vaaliväittelyä katsoessaan uskoa, kuinka monta kertaa Trump vaihtoi puheenaihetta, kun häneltä kysyttiin asioista, joihin hän ei selvästikään halunnut vastata. Siksi hän päätti kokeilla Trumpin taktiikkaa itsekin saadessaan kuumottavan viestin mieheltä, jonka kanssa oli treffaillut vasta ihan rennoissa merkeissä.

– Vastaukseni on melkein sanasta sanaan se, miten Trump vastasi Anderson Cooperille tämän kysyessä, ymmärsikö hän, että hän kehuskeli seksuaalisella häirinnällä.

Cassandra ajatteli, että hänen deittailukumppaninsa ymmärtäisi viestin hauskuuden.

– Se oli naurettava vastaus, ja ajattelin, että hän pitäisi sitä hauskana ymmärtäen samalla, etten halunnut puhua muista miehistä, joita tapailen.

Cassandran toisen twiitin perusteella mies ei ihan pysynyt perässä, mutta nainen jatkoi silti hassutteluaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mies: Ihan oikeasti, mitä-
Minä: Tarkoitan, että minulla on siihen mahtava suunnitelma, upea suunnitelma suorastaan. Kerroin pojalleni, mahtava tyyppi hänkin, kerroin hänelle..."

Cassandra kertoi Buzzfeedille jatkaneensa Isisistä puhumista muutaman tekstiviestin ajan, mutta mies lakkasi lopulta vastaamasta Isisistä ja mahtavasta suunnitelmasta puhuvalle naiselle.

Hänen mukaansa Trump on "hirviö", jonka todellakin olisi pitänyt vastata hänelle esitettyihin kysymyksiin, mutta deittailussa Trumpin käyttämä harhautustaktiikka on naisen mukaan vain hauskaa.

1:44

Lähde: Buzzfeed

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.