Traagisen menetyksen kokeneelta Chrissy Teigenilta yllättävä ulostulo – kävi suihkussa ensimmäistä kertaa kahteen kuukauteen

Kolmannen lapsensa syksyllä menettänyt Chrissy Teigen hehkutti Instagramissa käyneensä suihkussa ensimmäistä kertaa kahteen kuukauteen.

Laulaja John Legendin vaimo ja kahden lapsen äiti Chrissy Teigen kertoi faneilleen musertavia uutisia lokakuun alussa. Pariskunta menetti kolmannen lapsensa, kun Teigenin yllätysraskaus oli edennyt suunnilleen puoleen väliin.

Teigen kohahdutti kertomalla menetyksestään sosiaalisessa mediassa hyvin suoraan ja jakamalla kuvia, joissa näkyi myös parin menehtynyt pienokainen.

Toipuminen koettelemuksesta on kestänyt myös fyysisesti pitkään ainakin sen perusteella, mitä mallina uraa tehnyt Teigen kertoi Instagram-tilillään tällä viikolla.

Brittilehti Mirrorin mukaan 35 vuotta täyttänyt Teigen julkaisi Instagramin Stories-osiossa videoita, joilla hän kiitteli seuraajiaan siitä, että nämä olivat muistaneet tätä maanantaina syntymäpäiväonnitteluilla. Samaan syssyyn kylpytakkiin ja pyyhkeeseen sonnustautunut Teigen teki myös hivenen yllättävän paljastuksen: hän oli juuri käynyt suihkussa ensimmäistä kertaa kahteen kuukauteen.

– Olen ottanut kylpyjä, koska en ole pystynyt seisomaan suihkussa, Teigen selvensi.

– Nyt minusta tuntuu todella, todella hyvältä. Kiitos kaikista syntymäpäiväonnitteluista, hän kiitteli ja kertoi tuntevansa itsensä puhtaaksi ja onnelliseksi.

Teigen kertoi lokakuun lopussa, että Jackiksi nimetyn pienokaisen raskaus oli edennyt 20. viikolle, kun hän joutui synnyttämään lapsensa kuolleena. Ennen Teigen oli ollut yli kuukauden ajan vuodelevossa yrittäen saada vaikean raskauden kestämään ainakin 28. viikolle saakka. 

Lääkärit ovat diagnosoineet, että keskenmenon aiheutti lopulta istukan ennenaikainen irtoaminen.

Sydäntä särkevällä hetkellä Teigen pyysi aviomiestään Legendia sekä omaa äitiään ottamaan kuvia tapahtumista huolimatta siitä, kuinka kammottava tilanne oli perheelle.

Legend oli Teigenin mukaan erittäin vastahakoinen valokuvaamaan eikä ymmärtänyt vaimonsa pyyntöä lainkaan, mutta Teigen kertoi puolisolleen tarvitsevansa kuvat. 

– Tiesin, että minun pitää muistaa tämä hetki ikuisesti, samalla tavalla kuin minun on muistettava suudelmamme alttarilla, samalla tavalla kuin ilon kyyneleemme Lunan ja Milesin syntymän jälkeen. Ja tiesin ehdottomasti, että minun on jaettava tämä tarina, hän perusteli tuolloin ratkaisuaan julkaista hyvin henkilökohtaisia kuvia miljoonien ihmisten nähtäville.

Lue myös:

    Uusimmat